„Esu netipinė moteris, nes kiekvieną mėnesį neperku naujų drabužių ir pinigų grožio procedūroms reguliariai taip pat neleidžiu. Tad, galima sakyti, faktais įrodyta, kad mano poreikiai tikrai nėra dideli. Automobilio neturiu, tačiau gyvenu Centre, tad daugumą reikiamų objektų pasiekiu pėsčiomis“, - sakė Dalia.

Ji buvo auklėjama kuklioje šeimoje, tad jos poreikiai niekada neviršijo galimybių. Jei moteris ketina įsigyti didesnį pirkinį, jai tenka pasispausti. Ir aktorei tai pavyksta.

„Už pinigus, uždirbtus teatre, nusipirkau netgi butą. Kai turi tikslą, tuomet tiesiog apriboji savo išlaidas“, – teigė Dalia.

Nemažą dalį savo pajamų D. Michelevičiūtė išleidžia paprasčiausiems buities dalykams. Tai mokesčiai už butą, maistas ir pan. Tačiau ji mėgsta lankytis koncertuose, įvairiuose renginiuose, tad pinigų tam negaili.

Aktorės nuomone, tiek vyrų, tiek moterų poreikiai yra panašūs, ir netiesa, kad pastarosios yra didelės švaistūnės.

„Sakoma, kad vyrai neužauga – jie visą gyvenimą lieka berniukai, tik jų žaislai tampa brangesni. Iš pradžių jie nori žaislinių mašinėlių, vėliau – džipų“, – juokauja D. Michelevičiūtė.

O diskusijos, kas išleidžia daugiau pinigų – vyrai ar moterys, jos manymu, niekuomet nesibaigs.

„Vyrai sako, kad moterys didžiąją dalį savo lėšų iššvaisto „tuštybių mugei“ – grožio procedūroms, kosmetikai ir panašiems dalykams. Tačiau vyrai eina į golfo klubus, pramogauja tokiose vietose, kur viskas nemažai kainuoja, tad, manyčiau, žmogaus poreikiai nuo lyties nepriklauso“, – pokalbį baigė D. Michelevičiūtė.

Bus daugiau.