Štai keletas paslaptingų įvykių, nutikusių studentams universitetuose. Žmonės dingdavo be žinios, tapdavo paslaptingomis aukomis, liko daugybė neatsakytų klausimų, kas jiems atsitiko...

Arlis Perry

1974-ųjų spalio 13-ąją Stanfordo universitetas buvo sukrėstas žinios, kad 19 metų pirmakursė Arlis Perry buvo žiauriai nužudyta. Naktį prieš tai mergina susipyko su savo vaikinu ir nusprendė išeiti į bažnyčią pasimelsti. Į namus ji taip ir nesugrįžo, o kūnas buvo rastas bažnyčioje po klauptais.

Merginos kaukolė buvo sužalota ledo kirtikliu, ji buvo, sumušta, seksualiai išniekinta, galiausiai uždusinta. Arlis vaikinas buvo pagrindinis įtariamasis, tačiau pas ją į darbą (ji dirbo teisinių paslaugų firmoje sekretore) buvo užėjęs nenustatytas šviesus vyras, jie susibarė ir jis išėjo labai supykęs.

Buvo kalbama, kad Arlis buvo nužudyta satanistų ritualo metu. Buvo netgi gauta laiškų, kuriuose, neva, satanistai prisiima kaltę. Tačiau neaišku, ar tokia sekta išvis egzistavo, manoma, kad tokiu būdu buvo siekiama sutrukdyti tyrimui.

Paula Jean Welden

Paula Jean Welden buvo 18 metų Benningtono universiteto Vermonte antrakursė. Po darbo valgykloje 1946 metų gruodžio 1 dieną ji sugrįžo į bendrabutį ir kambario draugei pasakė, kad nori šiek tiek pailsėti nuo studijų ir pakeliauti. Ji kvietė ir kitus studentus prisijungti, bet niekas nesutiko. Netrukus ją paėmė pavėžėti automobilis. Paula sakėsi norinti pakeliauti palei Glastenbury kalnus.

Keletas liudininkų pastebėjo ją žingsniuojant ir klausiant vyro, kur veda takas. Daugiau jos niekas nebematė. Kai ji negrįžo į bendrabutį ir nepasirodė paskaitose, buvo paskelbta jos paieška. Pinigų su savimi ji neturėjo, taip pat tą naktį turėjo snigti, o ji buvo nepakankamai apsirengusi.

Paieška nedavė rezultatų, kadangi toje vietoje jau buvo dingę ir daugiau žmonių, ji buvo pavadinta „Benningtono trikampiu“.

Jackas Davisas

1987 metų spalio 16-os vakare dvidešimtmetis Pensilvanijos Indianos universiteto antrakursis išėjo su keletu draugų į vakarėlį. Jis taip ir nesugrįžo – vaikino kūnas buvo rastas po penkių dienų išorinių laiptų aikštelėje. Buvo nustatyta, kad Jackas buvo išgėręs, nukrito nuo laiptų ir užspringo savo vėmalais.

Vaikino šeima tuo nepatikėjo, pareikalavo atnaujinti tyrimą ir pasamdė žinomą patplogą Dr. Cyrilą Wechtą. Laiptų aikštelė, kurioje buvo rastas kūnas, buvo matoma iš kelių kabinetų, todėl neįmanoma, kad kūnas ten galėjo pragulėti nepastebėtas penkias dienas. Ir nors per tas dienas ne kartą smarkiai lijo, studento rūbai buvo sausi.

D. Wechtui įtartina pasirodė ir tai, kad Jacko kraujyje nebuvo rasta alkoholio.

Pakartotinis tyrimas atskleidė, kad Jackas ne užspringo vėmalais, o buvo sužeistas gaujų muštynėse ir vėliau nutemptas į laiptų aikštelę. Tačiau mirties paslaptis taip ir liko neatskleista.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)