Balandžio 30 dieną 19.00 val. naujojoje Palangos koncertų salėje koncertuos tikrai draugiškas Merūnas Vitulskis ir Klaipėdos kamerinis orkestras. Visi už koncerto bilietus surinkti pinigai atiteks akcijos “Draugystė veža!” įgyvendinimui.

„Draugadienis“ - puikus įrodymas, kad draugystė veža! – džiaugėsi akcijos iniciatoriaus „Baltijos ugdymo centro“ vadovas Justas Džiugelis. – Mes užmezgėme puikius ryšius su Merūnu Vitulskiu, Palangos meru ir bilietai.lt, kurie mielai sutiko prisidėti prie šio projekto įgyvendinimo. Drauge mes galime daugiau!”

„Palanga yra visiems draugiškas kurortas – dedame visas pastangas, kad mūsų mieste gerai jaustųsi kiekvienas palangiškis ir miesto svečias, - Delfi sakė Palangos meras Šarūnas Vaitkus. - Neabejodami jungiamės prie projekto „Draugystė veža!“ ir visus kviečiame į „Draugadienį“ Palangoje. Neatsitiktinai šiam renginiui pasirinkta naujoji Koncertų salė – ši muzikiniams ir televiziniams projektams skirta erdvė yra puikiai pritaikyta ir neįgalių žmonių poreikiams“.

Prieš koncertą visi, neabejingi šiai akcijai, kviečiami į mišias Palangos bažnyčioje.

„Manau, kad yra labai svarbu susirinkus prie altoriaus švęsti buvimą kartu, - sakė Palangos klebonas Marius Venskus. - Maldoje suvokiame, kad nors mes ir skirtingi, bet esame vienodai svarbūs savo orumu ir savigarba. O tų, kuriuos kai kurie vadina žmonėmis su negalia – mums jų reikia. Iš jų galime mokytis gebėjimo džiaugtis gyvenimu ir mylėti“.

„Negaliu likti abejingas kvietimams prisidėti prie tokių akcijų. Turbūt taip jau buvau išauklėtas, - prisipažino dainininkas Merūnas Vitulskis. - Nuo vaikystės aktyviai dalyvavau katalikiškų bendruomenių veikloje ir jų organizuojamuose renginiuose sutikau daug neįgaliųjų, kurie tapo mano draugais. Niekaip negaliu suprasti tų, kurie šalia tokių žmonių jaučiasi nejaukiai. Juk jie yra žmonės iš didžios Ž. Jie stipresni už mus ir iš jų yra ko mokytis“.

„Mums garbė ir malonumas koncertuoti su tokio išskirtinio vokalo dainininku kaip Merūnas Vitulskis, - džiaugėsi Klaipėdos kamerinio orkestro meno vadovas Mindaugas Bačkus. – Kiek teko groti kartu su juo, visada likdavome labai patenkinti ir mes, ir klausytojai. „Draugadienyje“ skambės Merūno atliekamos populiariausios itališkos ir neapolietiškos arijos bei keletas solinių Klaipėdos kamerinio orkestro numerių“.

Ateik, nes draugystė veža!

Prisidėti prie draugų svajonių išsipildymo galite ir jūs, paaukodamas čia.

Daugiau informacijos čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)