Walburga Oesterreich, pravarde Dolly, buvo vokiečių imigrantė, užaugusi skurdžiame ūkyje. Tačiau viskas pasikeitė, kai 1910-aisiais ji ištekėjo už turtingo gamyklos savininko Fredo Oesterreicho. Jis užsidirbdavo pinigų gamindamas moteriškus drabužius ir virtuvines prijuostes. Fredas turėjo didelę gamyklą Milvokyje ir pora ten gyveno keletą metų, kol persikėlė į Los Andželą. Iš išorės viskas atrodė taip, lyg Fredas ir Dolly Oesterreichai gyventų gana įprastą gyvenimą. Tačiau iš tikrųjų Fredas daug gėrė, jiedu su žmona dažnai ginčydavosi. Laikui bėgant Dolly virto tipiška nuobodžia namų šeimininke ir pradėjo aktyviai ieškoti meilės nuotykių – jų turėjo ne vieną. Ji, būdama 33 metų, atkreipė dėmesį į aukštą, liekną 17-metį siuvimo mašinų remontininką Otto Sanhuberį, kuris dirbo jos vyro gamykloje ir kurį, galima sakyti, žmonai pastūmėjo jis pats.

Romanas truko dešimtmetį

Romanas su jaunuoju meistru prasidėjo tuomet, kai Dolly paskambino vyrui į darbą ir pasiskundė dėl sugedusios siuvimo mašinos. Neilgai trukus Otto nuvyko į Osterreichų namus jos taisyti. Dolly atidarė Sanhuberiui duris seksualiais naktiniais marškiniais ir kojinėmis. Taip ir prasidėjo jų romanas, trukęs ilgiau nei 10 metų. Iš pradžių meilužiai susitikinėdavo viešbučiuose, bet kadangi vyro dažnai nebūdavo namie, porelė užėmė Fredo Oesterreicho lovą. Kai apie jauną vaikiną ėmė klausinėti kaimynai, moteris vis atsakydavo, kad jis yra jos giminaitis. Toliau sklindant kalboms ir bandymams apie nederamus santykius įspėti jos vyrą, Dolly sugalvojo, jog jaunuolis turėtų apsigyventi jos palėpėje, kad niekas jo nepamatytų tai išeinančio, tai įeinančio į namus, taip leidžiant abejoti jos morale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)