Grybauti Laima taip pat nebeturi laiko, nes yra užsiėmusi su grupėmis ir atlikėjais, kuriuos prodiusuoja, kuriems kuria dainų tekstus ir su kuriais dirba. Tačiau moteris patikino, kad grybauti, gaminti ir valgyti grybus labai mėgsta, nors ir retai tenka tai daryti.

Laima dabar retai uogauja, nes neturi tam laiko, tačiau juokdamasi prisimena, kad anksčiau jai labai patikdavo pats pasiruošimas važiuoti į mišką, bet kai nuvažiuodavo, uogauti jau tingėdavo, be to, berinkdama uogas pavargdavo.

Paklausta, kokias uogas ar vaisius mėgsta, Laima atsakė, kad lietuvių taip mėgstamų braškių ji tegali suvalgyti tris keturias, tačiau labai mėgsta mėlynes, avietes ir agrastus, nors jie, jos nuomone, nėra populiarūs.

„Nemėgstu citrusinių vaisių ir serbentų, – atskleidė L. Lapkauskaitė. – Kiek anksčiau uogaudavau, paskui uogas virdavau, konservuodavau, bet tai buvo gana seniai, kai dar gyvenau su šeima. Dabar, kai gyvenu viena, nieko ir nebereikia daryti.“