Skirdama įvertinimus susilaukdavau ne vienos žinutės, tačiau to per daug nesureikšmindavau. Ir štai, sulaukiau padėkos žodelio už įvertinimą nuo vieno iš vaikinų. Užsimezgė pokalbis. Jis buvo iš to paties miesto kaip ir aš, kalbėjo saldžius žodelius, vis prašė mano telefono numerio. Jis buvo toks atkaklus!

Vien numerio prašinėjo gal kokį mėnesį, kol galiausiai daviau. Na, o toliau jau aišku. Pradėjom susitikinėti, pradėjom draugauti. Nuo draugystės pradžios praėjo gal koks mėnuo ar du ir paaiškėjo, kad jis mane buvo matęs viename kalėdiniame vakarėlyje, kur jau tada jam kritau į akį, bet ten neužkalbino manęs.

O išvydęs mane pažinčių portale daugiau nepaleido. Ir štai jau antri metai gyvenam kartu ir esam be galo laimingi!

Silvija S.

*******************

Šis rašinys yra istorijų konkurso „Likimo pokštas“ dalis. Kviečiame ir Jus dalyvauti ir rašyti mums savo juokingas/netikėtas/įdomias/užburiančias istorijas bei siųsti el. paštu gyvenimas@delfi.lt iki vasario 3 d.

******************

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)