Gal kažkas atsirado šalia Jūsų pačiu sunkiausiu gyvenimo momentu? Gal kažkas padėjo Jums ar Jūsų artimiesiems lemiamą akimirką? Gal kažkas Jums atvėrė didžiausią pasaulyje meilę?

Kviečiame Jus pasidalinti istorijomis, apie ypatingą žmogų Jūsų gyvenime.

Dviejų geriausių istorijų autoriai bus apdovanoti ypatingomis „Body shop“ dovanomis: parfumuotu vandeniu „Black Musc“ (vertė 42 eurai) ir „Fresh Nude“ makiažo pagrindu (vertė 23,50 euro) kartu su atspavį koreguojančiais lašais (vertė 18, 50 euro).

Sveikiname konkurso nugalėtojas - Ramunę ir Vilmą. Su jomis susisieksime el. paštu. Dėkojame visiems dalyvavusiems.

„Black Musk“ – tamsiausias ir jausmingiausias muskusų kolekcijos aromatas. Saldžios kvapo natos pakeri ir įtraukia į gundančius širdies spąstus.

„Fresh Nude“ makiažo pagrindas yra lengvos tekstūros, leidžia odai kvėpuoti, su angliškųjų rožių ir 100% ekologiškų alavijų ekstraktais, gaivus ir drėkinantis. Nekemša porų ir tinka net labai jautriai odai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją