Žmonės nėra linkę kalbėti apie sunkumus ieškant poros, todėl net sunku pasakyti, kiek žmonių kūniškos meilės taip niekada ir nepatiria. Mokslininkai spėja, kad tarp jų yra daugiau vyrų nei moterų. Tačiau teisybės dėlei reikėtų pasakyti, kad kartais tai yra pačių žmonių pasirinkimas – religinės priežastys ar polinkis į socialinę atskirtį gali lemti žmogaus nenorą užsiimti lytiniais santykiais.
Beje, mokslininkai teigia, jog nėra kriterijų, koks sekso kiekis žmogaus gyvenime yra „teisingas“ ir mano, kad ilgalaikis gyvenimas be sekso neturėtų daryti neigiamo poveikio sveikatai bei laimės pojūčiui.
Daugybė garsių istorinių asmenybių taip pat paseno ir mirė nekalti. Tarp jų – „Alisa Stebuklų šalyje“ autorius Lewisas Carrollas, Barselonos Šv. Šeimynos bažnyčios architektas Antoni Gaudi, išradėjas, fizikas ir matematikas Nikola Tesla, fizikas Izaokas Niutonas ir daugybė kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)