O kai kam ši programa gali tapti laiko kapsule, išsaugančia praėjusio gyvenimo prisiminimus, rašoma straipsnyje indy100.com.

Būtent taip nutiko vienai moteriai. Sausio pradžioje Yajaira pasidalino tviteryje filmuotu „Google“ gatvės vaizdu. Jame matyti gatvės netoli ūkis Durange, Meksikoje. Anksčiau ūkis priklausė jos seneliui, kuris mirė prieš kelerius metus.

Yajaira pasakojo, kad, deja, nespėjo atsisveikinti su seneliu, o po kelerių metų labai nustebo „Google Maps“ programoje pamačiusi jį sėdinti prie namo: „Mano senelis mirė prieš kelerius metus. Nespėjome su juo atsisveikinti. Vakar pamačiau, kad „Google Maps“ užfiksavo ir jo ūkį. Žiūrėjome, kur veda kelias, jo pabaigoje pamačiau sėdintį savo senelį.“

Leidiniui „Times“ Yajaira pasakojo, kaip jautėsi, pamačiusi internete senelį: „Kūnu nubėgo šiurpuliukai, pravirkau. Pasidalinau įrašu su savo artimaisiais, kai pamačiau, kiek dėmesio jis sulaukė. Norėjau palaukti, bet nusprendžiau išsiųsti jiems, kol nepamatė kur nors kitur. Jis buvo jau labai senas, tikriausiai nesuprato, koks automobilis ten važiuoja ir kas jam ant stogo. Tikriausiai svarstė, kas vyksta.“

Šis įrašas tapo virusiniu ir juo internete buvo pasidalinta daugybę kartų. Panašia patirtimi pasidalino ir kiti tviterio vartotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt