Nėra gražesnio ir labiau įkvepiančio žmogaus, nei modelis Melanie Gaydos.
Interviu yra projekto „The What's Underneath“, kuriame žmonių prašoma nusirengti drabužius ir įrodyti, kad stilius nėra vien dėvimi drabužiai, dalis.

M. Gaydos drąsiai ir atvirai pasakoja apie ektoderminę displaziją – genetinę ligą, kuri pažeidžia odos poras, plaukus, dantis ir nagus. Dėl šios ligos jai buvo atlikta 30–40 operacijų. Be to, vaikystėje M. Gaydos gyveno šeimoje, kurioje buvo alkoholizmo problema, ji patyrė smurtą. Mergina atvirai pasakoja apie tai, jog jai buvo kilę minčių apie savižudybę.

Bet prieš kokius trejus metus M. Gaydos pradėjo dirbti modeliu. Ji nusifilmavo grupės „Rammstein“ vaizdo klipe ir, kaip ji papasakojo leidiniui „The Daily Beast“, nuosekliai dirba tikėdamasi patekti į aukštosios mados pasaulį.

„Renkuosi gyventi dabar, tokiomis aplinkybėmis, kokios yra, – sako ji. – Man patinka dirbti modeliu, galiu visiškai atsiverti. Man tai tarsi terapija.“, - skelbia huffingtonpost.com.

Jos požiūris į grožį dar labiau įkvepia: „Man grožis yra labiau jausmas ir būsena.“

Video projektas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)