Po bauginančio perspėjimo aktorė per septynis mėnesius atsikratė trečdalio svorio ir sako, kad šiuo metu jaučiasi nauju žmogumi.

51-erių serialo „Birds of a Feather“ žvaigždė šiuo metu sveria apie 82 kilogramus, rašo dailymail.co.uk.

Moteris prisipažino, jog būtent gydytojų diagnozė ją įbaugino, privertė atsipeikėti ir imtis priemonių. Gydytojai įspėjo ne tik dėl apkrovos sąnariams, moteriai reikėjo klubo persodinimo operacijos.

„Daugelį metų nesisvėriau. Paskui prieš pat Kalėdas užlipau ant svarstyklių, jos rodė 123 kilogramus. Patyriau sukrėtimą“, – pasakojo ji žurnalui „Woman“.

P. Quirke pasiryžusi pasiekti buvusį 70 kilogramų svorį.

Aktorė pasirinko 500 kalorijų per dieną dietą. Šios dietos esmė – kokteiliai, sriubos ir užkandžiai. Norintieji laikytis šios dietos privalo gauti medikų pritarimą ir kas mėnesį pasitikrinti sveikatą.

Šiuo metu TV seriale „Emmerdale“ vaidinanti aktorė pasakojo: „Niekada nejaučiau alkio. Griežtai reikia lankyti paramos grupę. Kartą per savaitę vyksta grupės susitikimas. Jei imi dvejoti, žinai, kad nesi vienas.“

Dėl šios dietos yra įvairių nuomonių. Nors jos besilaikantieji gauna dienos baltymų, mineralų ir vitaminų normą, tačiau kalorijų kiekis sudaro tik ketvirtadalį moterims rekomenduojamos normos, todėl kūnas turi perdirbti sukauptus riebalus į energiją.

Šią vasarą aktorė su vyru Steve‘u (53 m.) atnaujins santuokos įžadus. Jiedu yra susilaukę sūnų Emilio (26 m.) ir Charlie‘o (16 m.). Vyras sako, kad jo žmona atrodo fantastiškai ir kad norėtų iš naujo ją vesti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją