Katheryn Elizabeth Hudson. Šiuo atveju didelių pasikeitimų nebūta. Katy nusprendė, kad viena garsi Kate Hudson jau egzistuoja, todėl ji nusprendė tapti Katy Perry.

Charlie Sheenas

Carlosas Irwinas Estevezas. Šiuo metu įvairių problemų turinti filmo „Two and a Half Men“ žvaigždė pasikeitė savo vardą ir perėmė savo tėvo – Martino Sheeno – pavardę. Jo brolis Emilio Estevezas išsaugojo savo vardą, ir abu aktoriai yra jaunystėje kartu vaidinę keliuose filmuose.

Demi Moore

Karštoji Holivudo mamytė Demi Moore iš tiesų gimė kaip Demitria Gene Guynes.

Jamie Foxxas

Ericas Marlonas Bishopas. Dar būdamas jaunas „stand-up“ improvizuojantis komikas, 1989-aisiais jis suprato, kad komedijos klubai dažnai į pirmą eilę stato moteris komikes. Tad jis nusprendė pasikeisti vardą į tokį, kuris būtų dviprasmiškas ir leistų anksčiau užlipti ant scenos. Be to, jis pasikeitė savo pavardę atiduodamas duoklę legendiniam komikui Reddui Foxxui.

Cary Grantas ir Jean Arthur

Vienas visų laikų garsiausių Holivudo vyrų Cary Grantas gimė kaip Archibaldas Leachas 1904 m. sausio 18 d. Bristolyje, Anglijoje. Tapęs Jungtinių Valstijų piliečiu 1942-aisiais, ponas A. Leachas teisėtai pasikeitė savo vardą ir pavardę į Cary Grantą.

Vinas Dieselis

Markas Sinclairas Vincentas. Holivudo pramuštgalvis Vinas Dieselis pasikeitė savo vardą ir pavardę dirbdamas apsauginiu Niujorko naktiniame klube „Tunnel“. Jo teigimu, apsauginiai neišduoda savo tikrojo vardo ir pavardės. Vinas yra tiesiog jo pavardės trumpinys, o draugai jį nuo seno pravardžiavo Dieseliu, kadangi jis yra "nesibaigiančios energijos šaltinis".

Miley Cyrus

„Hannah Montana“ žvaigždė ir popmuzikos sensacija Miley Cyrus iš tikro gimė kaip Destiny Hope Cyrus. Jai dar būnant mažai mergaitei garsusis tėvelis Billy Ray Cyrus mėgo vadinti „Smiley Miley“ (šypsenėle Miley), nes ji visada buvo laiminga ir šypsodavosi. Paaugusiai mergaitei Miley vardas patiko ir ji nusprendė taip pasivadinti oficialiai tapdama Miley 2008 m. sausį.

Whoopi Goldberg

Ji gimė Caryn Elaine Johnson. Būdama mergaitė ji buvo taip sužavėta pagalvėmis „Whooppee Cushion“, kad net sugalvojo savo sceninį vardą pakeisti į „Whoopi Cushion“. Tačiau mama ją nuo to perkalbėjo. Ji įtikino jauną aktorę, kad niekas nevertins jos sugebėjimų rimtai su „Cushion“ ir vietoj to pasiūlė naudoti „Goldberg“.

Johnas Wayne‘as

Turbūt pats garsiausias visų laikų vesterno/kaubojų filmų žvaigždė Johnas Wayne‘as niekuomet legaliai neegzistavo. Kino pramonės vadovai nemanė, kad jo tikrasis vardas ir pavardė – Marionas Morrissonas – yra pakankamai „kieti“, tad pavadino žvaigždę Johnu Wayne‘u. Ir tai jam prilipo. Johno artimiausi draugai ir šeima toliau jį vadino Marionu, o ir pats aktorius niekuomet taip ir neįteisino savo naujojo vardo bei pavardės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)