„Kepant miltinius ir bulvinius blynus, ypatingo serviravimo nereikia, bet jeigu jau mano išrankiosios dukros sako, kad, tėvai, padarei gerai, tai reiškia, kad kažką padariau gerai.

Blynai yra turbūt mano vienintelė sritis, kurioje aš esu įpareigotas dažną šeštadienį arba sekmadienį tiesiog natūraliai pakilti iš patalo pirmas, nueiti ir padaryti tai.

Šeimyna to tikisi pagrįstai, yra lūkesčiai, kad tai padarysiu, ir nėra jokio atsikalbinėjimo“, – laidoje „Ačiū, kad atėjote“ sakė G. Nausėda.

Jis pasakojo, kad į bulvinių blynų tešlą deda svogūno, grietinės, nemažai pipirų, o bulves skuta ir tarkuoja rankomis.

„Dar darau kavą rytais, bet tikrai nesu gurmaniškų patiekalų gamintojas, kuris valandomis gamina ir bando ištobulinti patiekalą ir jo išorinį vaizdą, tam neturiu aistros ir polėkio“, – sakė SEB banko prezidento patarėjas.

Visą laidos „Ačiū, kad atėjote“ įrašą klausykite čia.