Dennis Avneris: žmogus-katė

Nors vadinamas žmogumi-kate, šis neseniai su pasauliu atsisveikinęs amerikietis siekė būti panašus į mėgstamiausią gyvūną – tigrą. JAV kariuomenės veteranas buvo pasidaręs tokių radikalių kūno transformacijų kaip katės žandenos ir net mechaninė uodega.

D.Avnerio viršutinė lūpa specialios operacijos metu buvo padalinta į dvi dalis, į kaktą ir skruostus įdėti implantai, taip pat pakeista ausų, dantų forma, o nagų jam galėjo pavydėti ne viena išdidi katė. Ką jau kalbėti apie daugybę auskarų bei tatuiruočių... Žmogus-katė paskutiniuosius metus dirbo kompiuterių programuotoju, o iš pasaulio pasitraukė būdamas 54-erių. Spėjama – savo valia.

Tomas Leppardas: žmogus-leopardas
Kaip ir D.Avneris, Tomas Leppardas siekė tapti panašus į kačių giminės atstovą. Tai – ne vienintelis šių vyrų panašumas: žmogus-leopardas yra taip pat yra buvęs karys bei jaučia didžiulę aistrą tatuiruotėms. Dėl šio savo pomėgio T.Leppardas kadaise buvo įtrauktas į Gineso rekordų knygą kaip daugiausiai tatuiruočių turintis žmogus. 
Ericas Sprague: žmogus-driežas

1972 metais gimęs Ericas Sprague buvo vienas pirmųjų žmonių, kuris savo liežuvį padalino į dvi dalis. Kai kurių šaltinių teigimu, būtent jis kaltinamas dėl vėliau per pasaulį nuvilnijusios tokios kūno modifikacijos mados. Tam, kad E. Sprague taptų žmogumi-driežu, jam prireikė ne tik perskelto liežuvio, bet ir daugiau nei 700 valandų, praleistų tatuiruočių meistro kėdėje, keleto poodinių implantų ir nusmailintų dantų.

Rickas Genestas: žmogus-zombis arba „Zombie boy“

Taip jau nutiko, kad Rickas Genestas dabar visuomenėje plačiau žinomas ne savo tikruoju vardu, o kaip „Zombie boy“. Šis kanadietis, priešingai nei aprašyti anksčiau, savo siekiamybe pasirinko ne gyvūną, jo tikslas – tapti panašiu į zombį.

Visgi didžioji R.Genesto šlovės valanda išmušė tada, kai jis nusifilmavo Lietuvoje viešėjusios daininkės Lady Gaga klipe „Born this way“. Klipo kūrėjus jo išvaizda taip sužavėjo, jog jie pasiryžo sumokėti didžiules „Zombie boy“ turimas skolas, kad tik jis sutiktų „paskolint“ savo atvaizdą.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!