Lorenos Bobbitt istorija

1993 metų birželį Johnas Wayne‘as, buvęs Lorenos Bobbitt vyras, paryčiais grįžo namo girtas ir ją išžagino. Pasak Lorenos, jis elgėsi agresyviai, ir tai buvo ne pirmas kartas, kai jis, apsvaigęs nuo alkoholio, žagino savo žmoną. Tačiau tą kartą Lorena nebeištvėrė: ji pasičiupo virtuvinį peilį ir vienu judesiu miegančiam J. Wayne‘ui nurėžė penį. Po šito moteris greitai spruko iš buto, o penį išmetė pro automobilio langą.

Ši byla nuskambėjo per visą pasaulį. J. Wayne‘o penis, kurį kažkas laiku rado ir pakėlė (kam galėtų šauti į galvą pakelti svetimą penį?), per devynias valandas trukusią operaciją buvo sugrąžintas savininkui. Lorena buvo išteisinta dėl užpuolimo ir dėl ilgalaikio smurto šeimoje buvo pripažinta nepakaltinama. J. Wayne‘as buvo teisiamas dėl išžaginimo, bet taip pat buvo išteisintas. Sutuoktiniai išsiskyrė, bet vėliau J. Wayne‘as dar kelis kartus buvo suimtas už smurtą prieš moteris, kol galiausiai 2014 metais buvo sunkiai sužalotas per vieną automobilio avariją.

Lorena Bobbitt pasikeitė vardą, įsidarbino grožio salone ir toliau gyveno ramų bei tylų gyvenimą.

Keisti sutapimai

2001 metais 42-ejų moteris įpuolė į policijos nuovadą Čikagoje, laikydama rankoje... vyro sėklides. Ji pasakojo, kad kažkoks nepažįstamasis ją užpuolė ir mėgino priversti jį patenkinti atliekant minetą, tačiau ji nesutriko ir paprasčiausiai nukando tai, ką apžiojo.

Taip jau sutapo, kad netrukus į greitosios pagalbos punktą kreipėsi 21-ų metų pilietis, vardu Ericas Williamsas. Spėkite, ko jam trūko? Vyriškiui buvo pateikti kaltinimai dėl seksualinio priekabiavimo, bet kurį laiką, t. y. kol prigijo prisiūtos sėklidės, jam teko praleisti ligoninėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)