Lemtinga pakeleivinga mašina

Į pakeleivingą automobilį Coleen, kaip jau minėjome, įsėdo savo noru. Matyt, nesunku įsivaizduoti, koks siaubas ją ištiko, suvokus, kad, užuot pametėję iki bičiulio namų, žmonės ją veža kažkur visai kitur. Taip moteris atsidūrė už 483 kilometrų nuo gimtųjų vietų, Red Blafo (Kalifornija, JAV) pakrašty. Namuose, į kuriuos buvo atgabenta, 23-ejų metų Cameronas Hookeris ir jo žmona Janice uždarė savo auką į karstą primenančią dėžę. Po lova pastumtoje dėžėje Coleen tekdavo prabuvoti po 23 valandas per parą. Išleisdavo ją sutuoktiniai tiktai tam, kad patys „pasismagintų“ – pasityčiotų ir pasmurtautų, rašoma portale „BigPicture“.

Sadistu pripažintas C. Hookeris vargšę Coleen mušdavo, kankindavo elektros srove ir tempdavo jos kūną ant stulpo. Jis privertė merginą pasirašyti sutikimą būti „verge“, be to, grasino, kad, jei mėgins pabėgti, be jokių skrupulų užmuš ir išžudys jos šeimą.

Coleen papasakojo, kad anksčiau, prieš tą lemtingą įvykį, dažnai keliaudavo autostopu. Nors į sutuoktinių automobilį ji įsėdo niekieno neverčiama, neilgai trukus apėmė negera nuojauta. Automobiliui nuvažiavus keletą kilometrų, mergina paprašė sustoti pakelės stovėjimo aikštelėje, kad galėtų nueiti į tualetą. Vidinis balsas jai tada kuždėjo, kad reikia bėgti. Deja, ji šito nepadarė.

Atsidūrusi sutuoktinių automobilyje, Coleen iš karto pastebėjo ant sėdynės gulinčią keistą medinę dėžę su skyle. Po pusvalandžio C. Hookeris įsuko į neasfaltuotą kelią, tada sustabdė automobilį ir ėmėsi keleivės: surišo, užkimšo burną ir uždarė specialiai būsimai aukai skirtoje dėžėje, iškaltoje garsui nepralaidžia medžiaga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)