1. Būti elegantiška nereiškia kristi į akis, tai reiškia – įsirėžti į atmintį.

2. Stiliaus ir mados skirtumas slypi kokybėje.

3. Pigi batų pora – prastas taupymas. Niekada netaupykite, pirkdami pagrindinius dalykus: avalynė yra jūsų garderobo pagrindas.

4. Seksuali išvaizda – pasitikėjimo savimi klausimas. Tai proto būsena tiek pat, kiek ir kūno būsena.

5. Džiaugiuosi, kad šiais laikais vėl atsirado noras būti elegantiška. Elegancija – raktas į išvaizdą, nepaklūstančią laikui, į tai, kas niekada neišeis iš mados, su kuo niekada iš mados neišeisite jūs. Savo sėkmę aiškinu ištikimybe šiai filosofijai. Man stilius yra svarbesnis nei neilgalaikės mados tendencijos.

6. Neverta labai stengtis, renkantis drabužius: patys stilingiausi žmonės atrodo taip, tarsi nedėtų jokių pastangų į savo išorę. Galiausiai stilius susiveda į saviraišką, ir aš nemanau, kad kažkas gali atrodyti tikrai siaubingai ant žmogaus, kuris nuoširdus pats prieš save.

7. Juoda ir tamsiai mėlyna liaunina labiau nei visos likusios spalvos. Laikydamiesi šios spalvų gamos, galėsite sau leisti eksperimentus su formomis ir tekstūra.

8. Mūsų laikais didėja aksesuarų reikšmė, tad investuokite pinigus į avalynę, diržus, rankines, kaklaraiščius ir panašiai. Tada galėsite atnaujinti savo aprangą vėl ir vėl. Prisiminkite apie spalvas, kurias dėvite, ir rinkitės atitinkamus aksesuarus. Taip pat prisiminkite, kad su pilka spalva galite nešioti ir juodą, ir rudą. Laikrodis – vienas svarbiausių daiktų, kurį įsigysite, nes laikrodis daug pasako apie žmogų.

9. Rinkitės neutralių spalvų, be ryškių raštų, audinius – jie jums tarnaus ilgiau (mados prasme).

10. Kruopščiai parinktas aromatas gali tapti jūsų skiriamuoju bruožu. Tai pirmas dalykas, ką jaučia žmonės, kai ateinate į kambarį, ir paskutinis, kuris dingsta jums išėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)