Džiovinti abrikosai

Džiovinti abrikosai yra naudingų medžiagų šaltinis. Moksliškai įrodyta, kad dėl juose esančio kalio džiovinti abrikosai teigiamai veikia širdies raumens veiklą. Be to, tai puiki profilaktinė priemonė nuo vėžinių susirgimų. Šio stebuklingo produkto sudėtyje yra: fosforas, geležis, kalcis, karotinas, vitaminas В5.

Figos

Figos yra profilaktinė priemonė nuo vėžio, kuri normalizuoja skydliaukės veiklą. Be to, džiovintos figos šalina iš žarnyno parazitus. Taip pat figos naudojamos kaip liaudies priemonė nuo bronchito.

Džiovintos slyvos

Džiovintos slyvos – dar viena gamtos dovana jūsų sveikatai. Pirma, kam padeda džiovintos slyvos – skrandžio ir žarnyno veiklai. Džiovintų slyvų antpilas užkerta kelią vidurių užkietėjimui ir normalizuoja virškinamojo trakto darbą.

Be to, džiovintos slyvos naudingos ir tiems, kurie turi problemų su širdimi ir aukštu kraujospūdžiu. Manoma, kad džiovintos slyvos naudingos sergant inkstų ligomis, reumatizmu, kepenų ligomis ir arteroskleroze. Dėl didelės vitamino A koncentracijos šis produktas teigiamai veikia regėjimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)