7–9 val. Geriausia užsiimti joga, eiti pasivaikščioti, atlikti tempimo pratimus ir kt. Raumenys vis dar pratinasi prie dienos krūvio, todėl yra itin lengvai pažeidžiami. Šiuo metu pasitaiko itin daug traumų.

9–12 val. Palankus metas aktyviai veiklai. Tinka sporto šakos, kurios reikalauja ne tik fizinių jėgų, bet ir protinių gebėjimų. Galima rinktis komandinius sporto žaidimus arba Rytų dvikovos menus.

12–15 val. Organizmas šiuo metu yra pavargęs, apsunkęs ir trokšta poilsio, o ne aktyvios veiklos. Visiškai netinkamas metas sportui. Verčiau pailsėti ar užsiimti kokia nors protine veikla.

15–19 val. Tinkamiausias laikas sportuoti. Organizmas šiuo metu kupinas energijos ir ištvermės. Todėl raumenys ne tik atsparūs pažeidimams, bet ir greičiau tvirtėja.

20–22 val. Netinkamas metas aktyviai fizinei veiklai. Jeigu nespėjote pasportuoti anksčiau, verčiau atlikti tempimo pratimus arba užsiimti joga ir pan.

22–7 val. Organizmas ilsisi ir kaupia jėgas kitai dienai. Bet koks sportas gali išbalansuoti natūralų žmogaus biologinį laikrodį.