Viena mėnesiui skirtų juostelių pakuotė kainuoja 29,99 svaro. Juostelės paslepia akių vokų odos perteklių ir akys vėl atrodo jaunatviškai ir natūraliai. Jos skirtos moterims ir vyrams, norintiems nechirurginiu būdu paslėpti senėjimo žymes, rašo dailymail.co.uk.

Anot kompanijos atstovo spaudai, „Eye Secrets“ juostelės švelniai pakelia akies voką ir virš akies esantis odos perteklius atsiduria voko raukšlėje. Dėl to akys atrodo gyvesnės ir plačiau atmerktos. Rezultatas išlieka 12 valandų arba kol juostelės nuplėšiamos.

Visažistė Lisa Valencia prisipažino, kad kai šias juosteles priklijuoju ant jaunos pavargusios manekenės akių vokų, ji atrodo lyg būtų puikiai išsimiegojusi. Jei moteris vyresnė, šios juostelės ją akimirksniu atjaunina, nes akių vokai neatrodo užkritę.

Glazgow mieste įsikūrusios privačios kosmetologijos klinikos vadovė gydytoja Katherine Long pridūrė tikinti, kad šis produktas pagerins daugelio moterų gyvenimus, nes suteiks joms pasitikėjimo savimi: „Mano klientės teigia, kad prisiklijavusios juosteles jos atrodo 5-eriais ar 7-eriais metais jaunesnės.“

Šios juostelės skirtos milijonams vyrų ir moterų, norinčių atrodyti jaunesniais.

Jos skirtos tiems žmonėms, kurių akys yra giliai akiduobėse, kurie yra nepatenkinti papildoma oda ant viršutinių akių vokų ar nuovargio žymėmis. Juostelės padeda paslėpti papildomą vokų odą ir grąžina akims natūralią jaunatvišką išvaizdą.

Juosteles reikia klijuoti ant akies voko raukšlės.

Teisingai priklijuota juostelė paslepia odos perteklių ir išryškina akies voką.

Priklijuoti šias juosteles tetrunka minutę, o tada galima daryti įprastą makiažą.

Juostelės laikosi 12 val. Kad lengvai nusiplėštų, jas tereikia sudrėkinti makiažo valikliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)