Kristinos įspūdžiai:

Esu 27 m. auginu 5-erių ir 3-ejų metų berniukus. Su vyru ir vaikais visada mėgome skaniai ir sočiai pavalgyti. Laikui bėgant sukaupiau ne tik kulinarines žinias, bet ir papildomus kilogramus. Per 5 metus nuo 60 kilogramų svoris padidėjo iki 80 kilogramų. Tuo metu jaučiausi gerai ir buvau viskuo patenkinta iki tol, kol sudalyvavau vestuvėse. Pamačiusi vestuvių nuotraukas, apstulbau ir tik tada suvokiau: esu stora.

Ėmiausi drastiškų priemonių: laikiausi dietų, badavau, išbandžiau įvairias tabletes, bet rezultato nebuvo arba jis buvo trumpalaikis. Nuolat jausdavausi alkana.

Nutariau, kad reikia pakeisti gyvenimo būdą ir šioje vietoje norėjau pagalbos iš šalies. Atėjusi į sporto klubą pasimečiau tarp daugybės treniruoklių. Mokyklos ir studijų laikais nemėgau sportuoti, nežinojau kaip tai daryti. Pradėjau nuo asmeninės treniruotės su „Goodlifetreneriu Juliumi, kurio dėka jau dabar esu tikslo pusiaukelėje ir žinau, kad jį pasieksiu.

Labai džiaugiuosi, kad per 7 savaites mano ir asmeninio trenerio pastangų dėka pasikeitė požiūris į sportą. Treniruotės tapo malonumu ir netgi poreikiu. Gavau daug naudingų mitybos patarimų, kuriuos pritaikiau savo kasdieniniame gyvenime. Jau dabar atsikračiau 12 kilogramų. Svoris krenta, rūbai laisvėja, nuotaika gerėja. Tai tik pradžia, nes dar liko 10 nereikalingų kilogramų.

Komentuoja treneris Julius:

Per 8 savaites numetėme 12 kilogramų. Metodika paprasta: tai daugiau darbas su savo kūno natūraliais judesiais, funkciniai pratimai. Kristina laikėsi individualių mitybos patarimų, su pozityviu nusiteikimu, turėdama aiškią viziją kaip, kada ir dėl ko siekiama sustiprinti savo fizinę sveikatą iš esmės ir padailinti kūno linijas. Svarbu paminėti tai, kad rezultatas pasiektas be maisto papildų vartojimo. Sudedamoji treniruočių dalis yra daug geros nuotaikos ir šypsenos.

Asmeninė treniruotė – mada ar atsakingas planavimas?

„Svarbu suprasti, kad asmeninė treniruotė yra unikali kiekvieno žmogaus kūno lavinimo programa ir į ją turi būti atsižvelgta su ypatingu dėmesiu“ - teigia „Goodlife“ vadovas ir asmeninis treneris Donatas Klimašauskas.

Sudaryti treniruočių programą, pasiruošti treniruotėms, reikia tiek žinių, patirties, tiek ir laiko, todėl didžioji dalis trenerių pasirenka lengviausią kelią surašydami savo mėgstamus pratimus. O tam yra argumentas, jog po mėnesio reikės naujos programos. Dar papildomai reikia susimokėti kelis šimtus. Individuali treniruočių programa tai tarsi žemėlapis, rodantis kaip per trumpiausią laiką su mažiausiomis sąnaudomis nusigauti iki tikslo. 

Kad programa būtų tikrai individuali reikia turėti informaciją apie Jus: patirtį, sveikatos būklę, aptarti Jūsų galimybes laiko atžvilgiu. 

Turi būti ir testavimo forma. Nėra vieno universalaus būdo kaip kiekvienas treneris turėtų dirbti.