Viršutiniam negyvų ląstelių sluoksniui pašalinti pasigaminkite šveitiklį iš gydomojo molio ar migdolų drožlių ir nedidelio kiekio vandens, woman.ru.

Prausimui naudokite šiltą šalavijų ar asiūklių nuovirą arba šiltą vandenį su obuolių actu. Garų vonelė veidui atvers poras, tada eteriniai arbatmedžio, bergamotės, geranijų, medetkų, šalavijų ar ramunėlių eteriniai aliejai giliau prasiskverbs į odą. Tegu garai išdžiūsta ant veido, o tada su vata apsuktu pagaliuku užtepkite arbatmedžių aliejaus.

Natūralių kosmetinių priemonių be konservantų ir kremų iš šviežių augalų su aktyviomis arbatmedžio, šalavijų, hamamelio ir alijošiaus medžiagomis dabar galima įsigyti visose specializuotose parduotuvėse.

Losjoną iš arbatmedžio eterinio aliejaus vandens pagrindu veido ar kūno odai gydyti galite pačios pasigaminti: sumaišykite 150 ml distiliuoto vandens su 30 lašų arbatmedžio eterinio aliejaus ir 5 lašais greipfruto sėklelių ekstrakto. Prieš naudojimą losjoną visada suplakite. Tepkite 2 kartus per dieną plonu sluoksniu.

Stenkitės valgyti daugiau salotų, daržovių ir nevalytų grūdų produktų. Saldūs, aštrūs patiekalai skatina spuogų atsiradimą, tad jų ribokite. Jums tiks bazilikai, raudonėliai ir petražolės. Prieš valgį visada išgerkite stiklinę mineralinio vandens su trupučiu obuolių acto ir keliais lašais bičių pikio. Tai padės neutralizuoti rūgštį audiniuose ir pašalinti iš organizmo šlakus, kurie dirgina riebalų liaukas.

Įprastus gėrimus galima pakeisti odą ar kraują valančia arbata. Vaistinėje galima užsisakyti arbatą iš saulučių, laukinių trilapių žibučių, medetkų ir dilgėlių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)