Dažniausiai kartojosi patarimai saldintus gazuotus gėrimus pakeisti gazuotu vandeniu ir atsisakyti duonos, rašoma dailymail.co.uk.

Atsikratyti nereikalingų kilogramų ir išlaikyti norimą svorį yra iššūkis, kurį ne visada sugeba įveikti net ir labai motyvuotas žmogus.

Dosnūs „Reddit“ vartotojai negailėjo patarimų ir gudrybių, kurie padėjo jiems numesti svorį ir išlikti lieknais. Dauguma patarimų kartojosi, ir buvo gana paprasti, pavyzdžiui, saldžius gazuotus gėrimus pakeisti gazuotu mineraliniu vandeniu ir baigti valgyti vos pajutus sotumą, o ne kai lėkštė tuščia.

Kiti patarimai buvo neįprasti, pavyzdžiui, viena moteris atskleidė, kad sportuoti ją paskatino viena scena iš „Disney“ studijos sukurto filmo.

Vartotoja „GetsWeirdFast“ pasakė, kad nereikalingo svorio ji atsikratė labiau dėl to, kad pakeitė mitybą, o ne dėl to, kad ėmė sportuoti. „Stebėtina, kiek nereikalingų kilogramų ištirpsta atsisakius gazuotų gėrimų, alaus, kai kurių angliavandenių (pavyzdžiui, skrudintos duonos pusryčiams ir sumuštinio pietums) ir cukraus“, – rašo ji.

Kiti skaitytojai rašo: „Tiesiog pakeitus kaloringus produktus mažiau kaloringais, pavyzdžiui, vietoj saldžiųjų gėrimų geriant gazuotą vandenį su skoniu, kilogramai ims tirpti savaime, o kai sukontroliuosite mitybą, sportas bus veiksmingesnis, o gyvenimo būdas sveikesnis.“

„Galite bėgioti, daryti pritūpimus, atsispaudimus ir viską, ką tik norite, bet jei grįžę namo ir toliau valgysite tą patį mėšlą, niekas nesikeis.“

Vienas iš vartotojų patarė tiems, kas dar tik ketina lieknėti, gerti kuo daugiau vandens ir praktiškai vien tik vandenį, o kitas vartotojas patarė gerti juodą kavą kaip dar vieną nekaloringą gėrimą.

Tiems tinginiams, kurie niekaip neprisiruošia nueiti į sporto salę, vartotoja „Amy942“ atskleidė visai kitokį požiūrį, kuris ją pačią motyvavo.

Moteris prisipažino, kad sportuoti ją įkvėpė viena scena iš animacinio filmo „Liūtas karalius“.

„Žinote, kaip rodo filmų scenose, kai gyvybei gresia pavojus, – rašo ji. – Jei nesugebi padaryti prisitraukimo, greičiausiai mirsi. Animaciniame filmuke Mufasai nepavyko ir Simba neteko tėčio. Todėl darykite prisitraukimus kitaip Scaras jus nužudys ir neteksite visko.“

Vartotojas „TheSaxony“ išsakė labiau pragmatišką požiūrį, patardamas norintiesiems sulieknėti valgyti tik tiek, kiek norisi, o pajutus sotumą atidėti maistą kitam kartui arba išmesti.

„Kai tik pajutote sotumą, iškart nustokite valgyti, nesistenkite ištuštinti lėkštės. Likučius nedelsdami išmeskite arba atidėkite vėlesniam laikui“, – pataria jis.

„Jūs ne tik neapsikrausite nereikalingomis kalorijomis, bet ir geriau jausitės, nes nepersivalgysite.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)