Tikriausiai dauguma sutiksite, kad valgymas – vienas iš gyvenimo malonumų, kurio nėra prasmės atsisakyti? Holivudo žvaigždės tik “nuėjusios nuo arenos” pasiduoda šiam gyvenimo malonumui – valgymui – ir ne paslaptis, kad labai greitai praranda tobulas formas, kurios joms padėjo “užsidirbti” nemažą kapitalą...

Iš tiesų daili figūra moterims ar vyrams yra kapitalas. Visi žinome, kad grakštesnių formų žmonėms lengviau kopti karjeros laiptais, jie labiau patraukia aplinkinių dėmesį, galų gale - jie neužima daug vietos… Matyt, ne kartą teko išgirsti tokius komentarus “patrauk tą savo storą užpakalį”, “na, ir daug vietos užimi” ir t.t. Pasak psichologų, “vykstant globalizacijos procesams, vis labiau koncentruojantis gyvenimui miestuose - labiau nutukę, turintys antsvorį žmonės bus dar mažiau toleruojami”.

Kasmet atliekama daug tyrimų, mėginančių atskleisti antsvorio, nutukimo priežastis, su tuo susijusias problemas, ieškoma efektyvių būdų svoriui sumažinti, numesti jį. Remiantis statistika JAV kas ketvirtas gyventojas yra nutukęs, absoliuti dauguma amerikiečių turi antsvorio problemą. Pasak specialistų, amerikiečiai linkę domėtis “stulbinančiomis” dietomis, tačiau visai nesirūpina sumažinti suvartojamo angliavandenių ar cukraus kiekio. Amerikiečiai taip pat mėgina vienus produktus pakeisti į kitus, tačiau visai nesidomi suvartojamo maisto kiekiais.


Specialistų teigimu, norint efektyviai reguliuoti savo svorį, vienodai dėmesio reikia skirti ir tam, kokius produktus valgome, ir tam – kokį maisto kiekį suvartojame. Porcijos dydis taip pat turi įtakos kūno svoriui. Kalbant apie apetito “kontrolę”, norą sulieknėti yra privalu prisiminti tokį mikroelementą kaip Chromas, kuris atlieka ypač svarbią funkciją organizme, reguliuojant maisto apykaitą.

Maisto papildas Chromas Futura gali jums padėti numalšinti nepasotinamą apetitą, sumažinti “priklausomybę” nuo saldumynų bei maisto porcijų dydį. Pasak medikų, maisto papildas Chromas Futura reguliuoja gliukozės kiekį kraujyje ir veikia angliavandenių, riebalų, baltymų apykaitą organizme. Jis taip pat padeda insulinui metabolizuoti riebalus, panaudoti baltymus raumenų sintezei ir virsti cukrui energija.

Maistą gaminančios firmos į produktus deda vis daugiau riebalų. Jos tai daro dėl to, kad žmonės mėgsta kramtyti ir čiulpti ką nors, kas yra slidu, klampu ir tirpu. Be to, riebus maistas turi didesnę energetinę vertę. Vadinasi, daug valgoma nesąmoningai. Nors kūnas registruoja kiek riebalų suvalgyta, sotumo signalai laiku nepasiekia smegenų ir nejaučiama, kad alkis jau yra numalšintas. Norėdami sulieknėti, turėtume nuolat kontroliuoti šį procesą. Tai galėtų palengvinti maisto papildo Chromas Futura vartojimas.