Dabar galite sustiprinti savo sveikatą labai paprastu būdu.
Gydomosios citrinos ir alyvuogių aliejaus savybės buvo žinomos ir naudojamos nuo senų laikų, dar iki atsirandant medicinos mokslui.

Citrinos sulčių ir alyvuogių aliejaus mišinys yra itin veiksminga gydomoji priemonė, kuri padeda nuo daugybės ligų. Ši natūrali priemonė neturi šalutinio poveikio, rašo fithacker.ru.

Šio mišinio nauda:

Gerina širdies sveikatą.

Alyvuogių aliejuje daug riebalų rūgščių, naudingų širdies ir kraujagyslių sistemai, kurios reguliuoja ir gerina kraujotaką. Šios riebalų rūgštys taip pat padeda pašalinti iš kraujo „blogąjį“ cholesterolį. O citrinų sultys pasižymi stipriu priešuždegiminiu poveikiu ir turi labai daug vitaminų.

Padeda nuo vidurių užkietėjimo.

Šis naudingas derinys sutepa skrandžio ir žarnyno gleivinę, o tai padeda tinkamai funkcionuoti šlapimo pūslei ir tulžies pūslei. Šiame derinyje labai daug antioksidantų, kurie pašalina toksiškas atliekas iš organizmo ir gerina virškinimą.

Mažina sąnarių skausmą.

Vienas arbatinis šaukštelis šio mišinio kasdien (tuščiu skrandžiu) akivaizdžiai sumažins uždegiminį skausmą, sukeltą artrito ir reumato.

Gerina kepenų ir tulžies pūslės funkciją.

Šis stebuklingas mišinys gerina šlapimo pūslės ir tulžies pūslės funkciją, pašalindamas toksinus, kurie kaupiasi organizme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)