Teigiama, kad taip darydavo Elizabeth Taylor ir Marilyn Monroe.

Huda Kattan yra viena garsiausių grožio tinklaraštininkių pasaulyje, tačiau naujausias jos patarimas nustebino net ištikimiausius jos sekėjus.

Vaizdo įrašų svetainėje „YouTube“ paskelbtame įraše, pavadintame „Why Shaving Your Face is Awesome“ („Kodėl skustis veidą yra nuostabu“), H. Kattan paaiškino, kodėl pati skutasi veidą ir kodėl rekomenduoja tai daryti visoms moterims.

„Prieš daug metų skaičiau apie grožio etalonais tapusias moteris kurios prisipažino, kad skutasi veidą, tad sumaniau ir pati pabandyti. Ir man labai patiko“, – sako ji.

„Tose veido srityse, kuriose plaukeliai storesni, pasidariau depiliaciją lazeriu, ir primygtinai rekomenduoju tai pasidaryti ir kitoms moterims – tai sritys apie burną, smakro zona, taip pat apatiniai žandikauliai (žandenų sritis). O štai tas veido sritis, kur plaukeliai labai ploni, labiau kaip persiko pūkeliai, geriausia nuskusti mechaniškai“.

Ji taip pat papasakojo, kad dabar prieš darydama savo klientėms makiažą, ji visų pirma nuskuta joms veido plaukelius, ir tada makiažas atrodo daug daug gražiau.

H. Kattan rekomenduoja trumpais, švelniais judesiais skusti sausą švarų veidą.

„Pastebėjau, kad skutant sausą odą, plaukeliai neatauga storesni, todėl taip tikrai yra geriau“, – sako ji.

Tinklaraštininkė atskleidė naudojanti specialius skustuvus, pagamintus Šiaurės Korėjoje, kuriuos ji užsisako internetu.

Dermatologai nerekomenduoja skustis

Dermatologė Jolanta Žilienė kategoriškai pasisakė prieš veido plaukelių skutimą.

„Plaukeliai ant odos – fiziologinė norma, skusdamos juos moterys ateityje bus priverstos nuolatos skusti ir tik susikurs sau papildomų problemų. Plaukelis paviršiuje yra plonas, bet prie odos jis yra storesnis, tad nuskutus plaukelius išliks pojūtis, kad plaukeliai šiurkstūs.

Makiažo tikslas – geras bendras veido vaizdas, niekas iš arti su padidinamu stiklu į veidą nežiūri, tad, kad ateityje neprisidarytumėte papildomų problemų, dermatologai nerekomenduoja skusti plaukelių nuo veido“, – tikino J. Žilienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)