Norėdama paskatinti kitus sekti jos pavyzdžiu, ji fotografavo vis labiau dailėjančias savo kūno linijas, o nuotraukas kėlė į socialinius tinklus. Galiausiai patyrė šoką sužinojusi, kad šios nuotraukos buvo pavogtos ir panaudotos abejotino poveikio lieknėjimo piliulėms reklamuoti, rašo dailymail.co.uk.

Kai norėdama užfiksuoti savo svorio metimą Lara Kelly pradėjo kelti nuotraukas į socialinę žiniasklaidą, 21 metų mergina nepagalvojo, kad netrukus taps sukčių verslo veidu. Jai pavyko atsikratyti antsvorio vien tik sportuojant ir kruopščiai planuojant savo mitybą.

Siekdama savimotivacijos, ji visą tą laiką kėlė savo nuotraukas į „Tumblr“ ir Instagram“ tinklus. Laura norėjo paskatinti kitus sekti jos pavyzdžiu.

„Mesti svorį – sunkus darbas, didelė užduotis, – sakė ji leidiniui „Daily Mail Australia“. – Žinau pagal save, kad pamatyti žmones, kuriems tai pavyko, kurie pasiekė tokių rezultatų – tai labai motyvuoja. Norėjau pasidalinti savo patirtimi. Žmonėms patinka, kai turi į ką lygiuotis, gali užduoti klausimus“.

Taigi, jos tinklaraštis „Tumblr“ sulaukė apie 20 tūkstančių pasekėjų. Deja, netrukus mergina tapo sukčių auka. Dramatiškų pasikeitimų nuotraukos buvo pavogtos ir be jos leidimo panaudotos lieknėjimo tabletėms (buvo žadama „ištrinti trylika kilogramų nuo pilvo vos per keturias savaites“) reklamuoti. Reklamoje buvo teigiama, kad L. Kelly susigrąžinti dailias kūno linijas padėjo būtent minėtos tabletės.

Iš pradžių Laura nieko nežinojo, kol galiausiai sulaukė pasekėjų, kurie bandė su ja susisiekti ir pasiteirauti apie reklamuojamų tablečių vartojimą. „Žmonės ėmė manęs klausinėti, kokia mano nuomonė apie jas. Privalėjau pasakyti, kad nesu jų gyvenime vartojusi, – toliau pasakojo Laura. – Kai sulaukiau pirmųjų žinučių, patyriau šoką. Bandžiau susisiekti su draugais ir perspėti dėl reklamos“.

Australijos gyventoja pasakoja mėginusi atsekti žmones, pasinaudojusius jos nuotraukomis, tačiau nesėkmingai. „Daugiausiai tai „Facebook“ puslapiai, kurie duoda nuorodas į kitus išorinius tinklalapius. Kai pabandžiau su jais susisiekti, jie dingo, o vėliau vėl atsirado. Kiti mane paprasčiausiai blokavo“.

L. Kelly ragina žmones netikėti viskuo, kas rašoma internete. „Nežiūrėkite į nuotraukas stebėdamiesi, kaip kažkas atsikratė dvidešimties kilogramų vos per dvi savaites, – ragina mergina. – Visi trokšta greitų rezultatų, tačiau numesti svorį sunku, tačiau tai daryti verta“.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)