Daug kas moteriai sakė, kad per tokį trumpą laiką numesti kilogramai gali gretai grįžti, o dar ir su kaupu, tačiau Inga padarė ir daro viską, kad taip neatsitiktų.

Paskutinis lašas, perpildęs kantrybės taurę


Postūmis lieknėti Ingai atsirado, galima sakyti, staiga, nes tą viską pakeitusią situaciją ji pamena labai aiškiai: „Susiruošėme grįžti automobiliu iš Lietuvos į Vokietiją, bandžiau įsitaisyti patogiai ir supratau, kad 40–42 dydžio džinsai spaudžia tiek, kad turiu juos atsisegti, o kelionė tai tolima. Tai ir buvo paskutinis lašas – dar važiuodama paskambinau draugės rekomenduotai specialistei ir užsisakiau pas ją mitybos planą“.

Tuo metu 170 cm ūgio moteris svėrė 90 kilogramų. Dabar jai aišku, kodėl svoris pamažu augo – tuo metu dirbo pamainomis, dažnai tekdavo valgyti naktį, buvo įprasta kirsti kotletus su bulvių koše, neatsisakydavo kavos su pyragėliu ir pan.

„Tik pradėjusi daugiau domėtis mityba, suvokiau, kiek daug angliavandenių, pavyzdžiui, turi toks nekaltai atrodantis obuolys ar bananas“, – sako ji.

Mitybos planas

Inga teigia, kad mitybos niuansai nebuvo jos stiprioji pusė, trūko žinių, todėl pamačiusi draugės pokyčius, kuri laikėsi specialistės sudaryto mitybos plano, nusprendė, kad tai bus geriausia išeitis ir jai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją