17
Kitas

Iššūkis # KylieJennerChallenge

Nieko nestebina tai, kad kalbant apie grožį, daugelis moterų pasiryžusios bet kam. Tačiau kai kuriais atvejais grožio procedūros gali kelti rimtą pavojų.

Štai visai neseniai internete pasirodė prieštaringai vertinamas vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip moteris savo „šerius primenančias blakstienas“ suka su mediniu pagaliuku ir ugnimi.

„Tai greita konsultacija, kaip pariesti sunkiai suriečiamas blakstienas, kokias turiu aš – mano blakstienos nelanksčios, jos paprastai nulinksta, – tvirtina mergina vaizdo įraše. – Šis metodas iš tiesų yra veiksmingas“.

Toliau jaunoji tinklaraštininkė pereina prie veiksmų: žiebtuvėliu pakaitina medinį pagaliuką ir uždeda jį ant akių tušu padažytų blakstienų, kad šios užsirietų. „Būčiau tikrai atsargi su tuo, kadangi tai yra medis ir jūs naudosite žiebtuvėlį“, – įspėja ji.

„Jeigu turite sunkias ir nelanksčias blakstienas, pagaliuko skleidžiamas karštis tai pakeis… net jei tai užtruks visą dieną“, – tikina grožio ekspertė.

17
Kitas

Iššūkis # KylieJennerChallenge

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)