„Veido kontūrą labai efektyvai pakels judinamos ausys. Yra žmonių, kurie tai moka nuo pat vaikystės, tad kasdien kuo daugiau kelkite savo ausis be rankų. Tiems, kas kol kas nemoka (to išmokstama tikrai) rekomenduočiau tempti ausis rankomis į viršų. Mažiausiai 3 kartus, per visą ausį iki pat spenelio, viršun. Tokiu būdu ne tik veikiate raumenyną, bet ir stimuliuojate biologiškai aktyvius taškus, kurių ausyse yra begalė“, – sako Viktorija.

Ji pristato ir trečiosios projekto „Jaunas veidas per 30 dienų“ savaitės rezultatus. Projekto tikslas – per 30 dienų atjauninti 38 metų Jurgitą.

Rezultatai po 21 dienos: veidas įgijo puikų tonusą, akių tonusas mažesnis, bet irgi akivaizdus. Skruostai pakilo, viršutinis akių vokas dar labiau stangrėja, veido spalva pakitusi, mimikos spazmai švelnesni (ne tik po panipuliacijų).

Veido trenerė Viktorija komentuoja pokyčius: „Nuostabūs rezultatai ir neišblėsęs azartas bei puiki nuotaika. Didžiuojuosi viskuo, kas šiuo metu vyksta. Net pati negalvojau, kad taip galiu pasiūlyti kažką tokio efektyvaus per trumpą laiką. Dalyvės veidas labai pasikeitęs, aš matau žymiai daugiau, negu neprofesionali akis, su džiaugsmu apibendrinsiu projekto rezultatus po savaitės.“

Stebėkite projekto „Jaunas veidas per 30 dienų akimirkas“ kiekvieną savaitę mūsų portale Jaunasveidas.lt bei socialinio tinklo Facebook paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)