Tradicinis

Toks lankas geležinis arba plastmasinis. Vidus - užpildytas. Juos aplink liemenį suko mūsų mamos ir senelės.

Sudedamasis

Pagamintas kaip tradicinis, tik skiriasi tuo, kad jį galima sudėti. Vienus galima sulankstyti į dvi, o kitus - net į keturias dalis. Tokius lankus labai patogu laikyti mažuose butuose, vežiotis automobilio bagažinėje.

Pasunkintas

Toks lankas sveria nuo pusės iki dviejų kilogramų. Jis aktyviai masažuoja taliją ir klubus. Tokį lanką galite pasigaminti iš tradicinio: truputėlį jį įpjauti, užpildyti smėliu, o skylę užklijuoti lipnia juostele.

Masažuojantis

Tai lankas, prie kurio pritvirtinta daug lipnių detalių. Jos lips arba atlips nuo jūsų kūno priklausomai nuo to, kaip teisingai suksite lanką.

Skaičiuojantis kalorijas

Tokiame lanke įmontuotas mažas aparatėlis, kuris skaičiuoja jūsų apsisukimus ir sudegintas kalorijas. Bet tokio aparato paklaida gali būti didžiulė - jis neįtraukia į skaičiavimus žmogaus amžiaus ir svorio.

Lanko sukimo pliusai ir minusai:

Pliusai

Tai fizinis veiksmas, kaip ir kiti deginantis ant liemens susikaupusius riebalus. Treniruoja vestibiuliarinį aparatą.

Lanko sukimas nespaudžia vidaus organų. Jis nepakenks, nes vidaus organus saugo raumenys. Tačiau jei nesportavote iki tol, neverta iš karto griebtis sunkiausio - dviejų kilogramų lanko. Jūsų raumenų „korsetas“ tam per silpnas.

Lanką lengva ir patogu naudoti. Išmokti sukti jį labai paprasta, o rizika susižaloti - minimali. Turint namie lanką galima nelankyti sporto klubo. Svarbu namie susirasti erdvesnę vietą.

Lanko sukimas gerina talijos ir klubų odos būklę, naikina riebalinius inkštirus, mažina celiulito požymius.

Minusai

Norėdami pasiekti ženklių rezultatų, turėsite lanką sukti ilgai ir kantriai. Beje, kaip ir kūno modeliavimo treniruotėse.
Lanko sukimas nepadės atsikratyti didelių riebalinių sankaupų ant liemens, pilvo ir klubų.