Pirmas žingsnis

Pirmiausia, pritūpimai. Pradžiai atsistokite taip, kad tarpas tarp pėdų būtų šiek tiek platesnis už pečius. Tada leiskite sėdmenis žemyn taip, lyg sėstumėte ant kėdės. Nugarą stenkitės laikyti kaip įmanoma tiesiau.

Tūpkitės tol, kol jūsų šlaunys atsidurs lygiagrečiai grindims, bet stenkitės, kad keliai neišeitų labiau į priekį nei kojų pirštai. Stojantis taip pat turi dirbti šlaunys, sėdmenys ir visas korpusas.

Antras žingsnis

Sujunkite įtūpstus abiem kojomis į vieną gražų derinį. Pradėkite nuo dešinės kojos. Ženkite ja žingsnį į priekį ir leiskitės žemyn taip, kad dešinė koja suformuotų 90 laipsnių kampą. Grįžkite į pradinę padėtį. Tada dešine pėda ženkite atgal taip, kad 90 laipsnių kampą suformuotų kairė koja. Vėl grįžkite į pradinę padėtį. Dabar pakartokite visą derinį, tik pradėkite kaire koja.

Iki pasimatymo (su trumpais sijonais)!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)