Sociologų duomenimis, 90% moterų nors kartą gyvenime laikėsi kokios nors dietos. 52% moterų laikosi kokių nors apribojimų dėl to, kad rūbai tapo per ankšti ar „dingo“ talija, 33% ruošdamosios vasaros atostogoms, 22% dėl sveikatos problemų, o 18% nori sulieknėti prieš savo vestuves.

Moterys vidutiniškai dietų laikosi du kartus per metus, numesdamos maždaug po penkis kilogramus per kartą. Per visą savo gyvenimą moterys laikosi dietos maždaug devynis kartus, kovai su antsvoriu paaukodamos 17 metų.

Toli gražu ne visos dailiosios lyties atstovės ištveria griežtus mitybos apribojimus. Tik 1% procentas moterų sugeba laikytis dietos visus metus. 30% sumažina maisto racioną pusei metų, likusios apsiriboja mėnesiu, savaitėmis ar dienomis.

33% procentai damų tvirtina, kad lieknėti joms neleidžia meilė maistui, 33 %skundžiasi silpna valia, o 20% dieta atrodo pernelyg brangus malonumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)