•Valomasis šampūnas: kartą per savaitę sumaišykite 1/4 puodelio obuolių acto (priklausomai nuo plaukų ilgio ir storio) su jūsų naudojamu šampūnu ir šiuo mišiniu išplaukite plaukus. Nepamirškite kruopščiai išskalauti. Jei reikia, naudokite įprastą kondicionierių.

•Plaukų losjonas: 1/3 puodelio obuolių acto sumaišykite su 1,14 litro vandens. Suplakite ir mišinį supilkite į butelį su purkštuku. Laikykite jį duše, kad apipurkštumėte plaukus skysčiu išsitrinkusios galvą. Stebėkite, kaip jūsų plaukai į tai reaguos. Gali būti, kad jums nebereikės naudotis kondicionieriumi. Šio losjono nebūtina nuskalauti, jis gali likti ant plaukų. Acto kvapas išnyks plaukams išdžiuvus.

P.S. Obuolių acto nerekomenduojama naudoti dažytiems ar chemiškai apdorotiems plaukams, nes jis gali išblukinti plaukų spalvą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)