Zoe Jones dėvėjo 18 dydžio drabužius, tad kaip įmanydama išsisukinėdavo, kai draugai kviesdavo kur nors kartu nueiti. Mergina jautėsi stora ir negraži. Tačiau vieną dieną nusprendė griebtis veiksmų ir atsikračiusi 37 kilogramų nugalėjo svorio metimo organizacijos „Slimming World“ rengiamame konkurse „Miss Slinky 2015“.

Iš Ponteprido miesto pietryčių Velse kilusi Zoe pasakoja: „Ieškodavau visų įmanomų pretekstų neiti su draugais pavakaroti, nors man patiko su jais leisti laiką, tačiau negalėjau pakęsti to, kaip atrodžiau ir kaip jaučiausi. Dabar man patinka pasipuošti ir merginos žino, kad pirmoji šokių aikštelėje pasirodysiu aš“.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Zoe Jones

Daug svorio ji priaugo studijuodama Kardifo universitete, kai vakarais gulėdama priešais televizorių mėgdavo pasilepinti traškučiais. Mergina niekada nebuvo labai savimi pasitikinti, tačiau vieną dieną nusprendė kažką daryti. Tad 2013 metų liepą užsirašė į vietinę „Slimming World“ grupę.
Savo šeimos versle sutarčių koordinatore dirbanti brunetė nusprendė laikytis „Maisto optimizavimo“ mitybos plano, kuris numatė maisto gamybą namuose. Taigi, gatavus padažus iš stiklainių netrukus pakeitė naminiai patiekalai.

Zoe sako: „Man visada patiko gaminti maistą, tačiau kepdavau pyragus ir sausainius, o dabar man patinka eksperimentuoti su pikantiškų patiekalų receptais“.

Zoe Jones

Zoe duomenys


Ūgis: 163 centimetrai
Pradinis svoris: 98 kilogramai
Dabartinis svoris: 61 kilogramas
Numestas svoris: 37 kilogramai
Pradinis drabužių dydis: 18
Dabartinis drabužių dydis: 10
Prisijungimo prie „Slimming World“ data: 2013 metų liepa

Ankstesnis meniu
Pusryčiai: nieko

Priešpiečiai: šokoladas arba sausainiai

Pietūs: parduotuvėje pirktas sumuštinis su majonezu, pakelis traškučių ir šokoladinis batonėlis ar šokoladinė bandelė

Pavakariai: sausainiai ar kas nors, nupirkto vietos kepyklėlėje

Vakarienė: gatavas patiekalas, po kurio seka desertas, pavyzdžiui, ledai su padažais ir priedais

Vėlus vakaras: traškučiai, šokoladai, sausainiai

Dabartinis meniu:


Pusryčiai:
35 gramai avižų košės su neriebiu natūraliu jogurtu arba „Mullerlight“ jogurtas su šviežiais vaisiais (braškėmis, mėlynėmis, bananais, kriaušėmis ir taip toliau)

Priešpiečiai: vaisiai (kriaušė ar obuolys)

Pietūs: kiaušinienė su daržovėmis ir žolelėmis arba daržovių troškinys

Pavakariai: neriebus jogurtas arba grūdų batonėlis, turintis daug ląstelienos

Vakarienė: namuose gamintas troškinys, traškučiai (kepami orkaitėje) ir salotos, desertui – braškių želė be cukraus su neriebiu natūraliu jogurtu

Vėlus vakaras: nedidelis šokoladinis batonėlis, pavyzdžiui „Cadbury’s Freddo“, ir nedidelė taurė vyno, jeigu tai vakaras su draugėmis mieste.

Gal ir jūsų lieknėjimo istorija yra įkvepianti? Pasidalinkite su DELFI skaitytojais. Siųskite, kaip jums tai pavyko, gyvenimas@delfi.lt.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)