Vis tik dabar jos kūnas dailus ir stangrus. Jokių dietų šiuo metu ji nesilaiko, bet kilogramai negrįžta, rašo fithacker.ru. Kokia gi dainininkės lieknėjimo paslaptis?

Dieta, kurios ji laikėsi, griežta ir efektyvi. Po 18 val. ji nevalgė nieko, gėrė daug vandens (ne mažiau 2 litrų per dieną), buvo atsisakiusi kavos ir saldintos arbatos, iš mitybos raciono pašalino kepinius, saldumynus, greitą, riebų ir kaloringą maistą.

Polinos Gagarinos dieta:

ryžių diena – galima valgyti tik virtus ryžius, gardinant juos skonį gerinančiais prieskoniais;

mėsos diena – galima valgyti tik virtą vištienos krūtinėlę;

daržovių diena – leidžiama valgyti tik virtas daržoves, garuose troškintas daržoves ir daržovių sriubą.

Būtina atsisakyti bulvių, galima valgyti pupeles, žirnelius, žirnių košę ir lęšius.

Dar P. Gagarina aktyviai sportavo, bėgiojo, plaukiojo ir netgi fechtavosi. Per pusmetį moteris pasikeitė neatpažįstamai. Rezultatas – tobula figūra ir atnaujintas dainininkės įvaizdis.

Nustojusi laikytis šios dietos, P. Gagarina vis tik paiso pagrindinių subalansuotos mitybos taisyklių – maistas turi būti kokybiškas ir naudingas organizmui.
Polina Gagarina
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)