Kai kurie jų yra skysti, kaip trys naujieji Rubenstein Liquids, arba žele – kaip Origins Pinch Your Cheeks, arba skysti dažai kaip BeneTint, pagaminti BeneFit kompanijos. Tokius kremus kaip naujasis Lancōme Blush Focus labai paprasta naudoti – jie ant odos užtepami šepetėlio arba pudrinės kempinėlės pagalba. Taigi dabar nebesurasite nė menkiausio pasiteisinimo, kodėl nesuteikiate sau galimybės išmėginti naujosios kartos skaistalus.

Skaistalai – pieštukai

Skaistalai gali būti ir pieštukų pavidalu: Chantecaille, Bobbi Brown ir Lauder – visos šios kompanijos siūlo puikius skaistalus. Pabraukykite pieštuku per skruostą, o paskui pirštais išlyginkite. Arba galite naudotis šepetėliu.

Taip pat yra ir daug puikių pudros pavidalu gaminamų skaistalų, už kurių naudojimą jums šiuo atveju bus atleista! Štai kad ir nauji Stila dvigubi skaistalai, pagaminti Oolong Jasmin kompanijos (rausvi/persiko spalvos), taigi jūs galite apsispręsti, kuriai spalvai šiandien esate nusiteikusi, nepirkdama dviejų atskirų produktų. Arba išmėginkite Chantecaille Mood arba Whisper.

Tol, kol spalva gali būti apibūdinta kaip “graži”, jūs niekuo nerizikuojate. Jeigu jūs ketinote naudoti bronzinės spalvos skaistalus, pagalvokite dar kartą. Ir pamirškite viską, kas ruda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją