Taip pat dietologė pataria įtraukti į meniu šiuos produktus:

Žuvis. Konkretus baltymas, esantis kai kuriose jūrų gėrybėse, gali pakeisti medžiagų apykaitą. Pavyzdžiui, lašiša didina organizmo gebėjimą deginti riebalus, tuo tarpu menkė padeda organizmui lengviau valdyti angliavandenių skaidymą ir pasisavinimą.

Kava. Leiskite sau puodelį aromatingo gėrimo likus pusvalandžiui ar valandai iki treniruotės. 90-100 miligramų kofeino padidins organizmo ištvermę ir padės treniruotis sunkiau ir ilgiau. Vadinasi, per vieną užsiėmimą sudeginsite daugiau kalorijų.

Jogurtas. Alabamos universiteto atliktas tyrimas parodė, kad daugiau nei šimto moterų grupėje riebalų gerokai mažiau turėjo tos, kurios vartojo pakankamai kalcio turtingų produktų. Faktiškai su kiekvienu šimtu miligramų kalcio (tai pusė stiklinės jogurto) jos neteko kelių gramų pilvo riebalų, rašoma shape.ru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją