Per vieną merginoms skirtą konferenciją ji sakė: „Dabar man lengviau apie tai kalbėti, nes daugiau to nebedarau. Mokydamasi mokykloje visą laiką vemdavau“.

Bulimija kenkė mano balsui, todėl turėjau sustoti. Rūgštis ant balso stygų yra labai blogai“.

„Tačiau nedainuojančios merginos turbūt neturi tokio motyvo, kol tampa per vėlu. Tai labai pavojinga“, - perspėjo dainininkė.

Lady Gaga, kurios tikras vardas ir pavardė yra Stefani Germanotta, pasidalijo prisiminimais, kaip pirmą kartą privertė save išsivemti, kai prisivalgė savo tėčio Joe mėgstamo patiekalo – mėsos kukulių su spagečiais.

„Troškau būti maža, liekna balerina, bet buvau maža, putli italų mergaitė, kurios tėtis kiekvieną vakarą ant stalo patiekdavo mėsos kukulius“.

„Ateidavau namo ir sakydavau: „Tėti, kodėl tu visada mums gamini šį maistą? Man reikia suplonėti. O jis atsakydavo: „Valgyk savo spagečius“.

Lady Gaga per konferenciją Kalifornijoje, kurią surengė buvusi Arnoldo Schwarzeneggerio žmona Maria Shriver, prisipažino, kad dėl valgymo sutrikimų buvo atsidūrusi ties psichikos pakrikimo riba.
Ji taip pat užsipuolė žurnalus ir vaizdo įrašų kūrėjus už tai, kad jie klastoja jos atvaizdą.

„Kiekvienas vaizdo įrašas, kuriame esu, kiekvienas žurnalo viršelis tave iškreipia, padaro tave tobula. Tai nėra realus gyvenimas“, - pridūrė ji.

Lady Gaga, neseniai įkūrusi su bulimija kovojančią organizaciją „The Born This Way Foundation“, kalbėjo toliau: „Pasakysiu tai merginoms. Šie maisto karai turi baigtis“.

„Kiekviena tiesiog liaukitės! Kitaip jūs susirgsite. Tai sunku. Tačiau jūs turite su kuo nors apie tai pasikalbėti“.

„Raginu jus suprasti, ko esate vertos“.

Žinokite, kad nesvarbu, kas klasėje turi daugiau pinigų, kas turi daugiau daiktų, kas turi užmiestyje namą – niekas nėra daugiau vertas už kitus likusius“, - pažymėjo ji.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)