Sakoma, kad šypsena atveria visas duris, o linksmi žmonės sukelia simpatiją ir atrodo patrauklūs. Gražūs ir sveiki dantys kelia pasitikėjimą savimi, gerina gyvenimo kokybę, leidžia nevaržomai šypsotis ir daug lengviau bendrauti su kitais žmonėmis. Šio konkurso finalistės šypsosi nenoriai – pagrindinė merginų problema yra jų dantys. Vienų pageltę, kitų netiesūs, silpni, nelygūs ar jų beveik visiškai nėra.

Klinika, norėdama kuo daugiau padėti visoms merginoms, visas 5 finalistes gegužės 17 d. kviečia atvykti į „Ekspertų dieną 2014“ (Savanorių pr. 284 / Partizanų g.17), kurios metu merginos galės klausyti klinikos specialistų paskaitų. Ekspertų dienos metu visas konkurso finalistes apžiūrės odontologai, visoms joms bus sudarytos nemokamos gydymo programos, kad net pagrindinio prizo nelaimėjusios merginos žinotų, nuo ko pradėti dantų gydymą.

Renginyje nemokamai konsultuos burnos chirurgas Eugenijus Čiuplevičius, odontologai Rūta Abloževičienė, Ingrida Žiugždaitė, doc. Arūnas
Vasiliauskas, dermatologė Natalija Jasaitienė ir plastikos chirurgas
Donatas Samsanavičius.

Konkurso organizatoriai jau susisiekė su merginomis, didžioji jų dalis patvirtino savo dalyvavimą. Merginos džiaugiasi, kad galės pasiklausyti naudingų paskaitų ir gavusios sudarytas gydymo programas galės drąsiau praverti odontologų duris – jos žinos, apie ką kalbėti. Finalistėms, kurios negalės dalyvauti „Ekspertų dienoje 2014“, jaudintis nereikėtų – dalyvavimas apžiūroje nelemia finalinio konkurso laimėjimo.

Konkurso laimėtoja bus išrinkta savaitės bėgyje po „Ekspertų diena 2014“ renginio.

„Ekspertų diena 2014“ – viešas nemokamas renginys, kuriame gali dalyvauti visi užsiregistravę internetu ar klinikos registratūroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)