Kviečiame dalyvauti konkurse „Trys dalykai, be kurių neįsivaizduoju savo savaitgalio“ ir pasidalinti šio straipsnio komentaruose savo tobulo savaitgalio paslaptimis! Ir nepamirškite nurodyti savo el. pašto adreso, kad galėtume su jumis susisiekti!

Sveikiname nugalėtojas - tai Laura, Ieva ir Rūta. Su jomis susisieksime el. paštu arba per FB.

Rašykite iki balandžio 18 d., o 3 laimingiesiems atiteks kompanijos „Amway“ drėkinamoji kaukė „Artistry Hydra-V moisture mask“. Kiekvienoje kaukėje yra 30 g labai koncentruotos drėkinamosios esencijos, kurią sudaro Hialurono rūgštis (vienas gramas hialurono rūgšties gali pritraukti net tūkstantį kartų daugiau vandens), „Hydra-V“ liposomos (jos nuneša aktyviąsias medžiagas į giliausius odos epidermio ar dermos sluoksnius) bei Norvegijos fiordų vanduo.

„Artistry Hydra-V moisture mask“ kaukės, sudarytos iš itin smulkių pluošto dalelyčių, kurios glaudžiai prilimpa prie odos ir taip intensyviai ją maitina. Kaukės drėkinamasis poveikis nuėmus kaukę nuo veido išlieka iki aštuonių valandų. Kaukę rekomenduojama palaikyti ant veido 10 minučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)