Sveikiname Jovitą, Ingą, Rasą ir Marių!

Jovita ir Mariui tenka „The Body Shop“ Dūminių aguonų kūno sviestas (vertė 18.80 € / 64.9 Lt)
"The body shop" prizas
Ingai (prašome atsiliepti!) ir Rasai - „The Body Shop“ Dūminių aguonų tualetinis vanduo (vertė 16.20 € / 55.94 Lt)
"The body shop" prizas

Su laimėtojais susisieksime el. paštu.

Dėkojame, kad dalyvaujate DELFI Gyvenimo rengiamuose konkursuose!

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

******************

Konkursui: kas man padeda pavasarį pasitikti gražesne.

Būti geros nuotaikos, nestokoti energijos ir gražiai atrodyti pavasarėjant man padeda: taisyklingas kvėpavimas gryname ore, lankstumo suteikiantys jogos pratimai, kontrastinis dušas, speciali vonelė pėdoms stimuliuojanti energetiškai aktyvius taškus, savimasažas ir spalvų terapija.

Gražiai atrodyti galiu tik susitvarkiusi savo vidų. Disharmonija sieloje persiduoda kūnui t.y. kenkia grožiui.

Spręsdama vidines problemas, kylančias dėl streso, baimių, pasitelkiu sąmoningą, gilų, tolygų kvėpavimą gryname ore. Ramiai kvėpuodama stengiuosi nuraminti mintis, atsipalaiduoti.

Iškvėpdama iš plaučių užsistovėjusį orą, kartu pašalinu negatyvias mintis, alinančias mano organizmą, o su kiekvienu įkvėpimu, papildau organizmą maloniomis mintimis.

Atgavusi vidinę pusiausvyrą kvėpavimo pratimų pagalba, atlieku keletą nesudėtingų jogos pratimų. Jie gerina lankstumą ir kraujotaką.

Po mankštos puikus metas dušui. Ypač gerai organizmą tonizuoja kontrastinis dušas. Pradedu nuo šilto vandens, o paskui atsuku trumpam šaltą, ir vėl šiltą. Taip keletą kartų. Baigusi maudynes apsitrinu šiurkščiu rankšluoščiu. Kontrastinis dušas stiprina imunitetą, gražina odą, ugdo valią.

Dažnai atlieku procedūrą paremtą pėdų energetinių zonų aktyvinimu. Į nedidelę plastikinę vonelę įpilu apie 5 cm. žvyro. Vonelę pastatau duše ar vonioje. Pilu pakaitomis į vonelę tai šilto, tai šalto vandens ir įlipusi į ją apie 10 minučių žingsniuoju vietoje. Pradedu lėtai, paskui tempą didinu.

Po vonelės pėdas įtrinu kūno aliejumi ir lengvais rankų judesiais pamasažuoju padus, pėdų viršų, kiekvieną pirštuką.

Taisyklingas kvėpavimas, lankstumo pratimai, kontrastinis dušas, vonelė pėdoms ir savimasažas reikalauja laiko, bet visada suteikia jėgų, geros nuotaikos, bei leidžia gražiai atrodyti.

Kad geros savijautos formulė būtų dar efektyvesnė, pavasarį visada dėviu spalvingus rūbus, kurie savaime linksmai nuteikia ir sušildo sielą savo spalvomis.

Irma

*****************

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)