Paslaptis slypi tame, kad visų gyvų sutvėrimų sveikos ląstelės kelia elektromagnetinius ir ultragarsinius virpesius, kurių dažnis 0,33 herco. Nesveikos ląstelės pereina į kitus dažnius. Katės buvimas verčia organizmą pereiti prie teisingo režimo dėl vadinamojo priverstinės sinchronizacijos fenomeno. Ląstelės, kurių veikla pažeista, pagauna sveikųjų ritmą ir įsilieja į jį. Tai moksliškai patvirtintas faktas!

Todėl pastaraisiais metais vis labiau domimasi gyvūnų terapija.

Rūpinimasis augintiniais atpalaiduoja žmogų, pašalina įtampą ir nuovargį. Ypatingai puikiai su neigiama energija susitvarko katės. Kartais galvos skausmo išvargintam žmogui pakanka paglostyti ūsuotąjį „trankvilizatorių“ ir nervinė įtampa išgaruoja be pėdsakų. Negana to, katės puikiai jaučia sunegalavusią organizmo vietą ir visada glaustosi būtent prie jos.

Įdomu

Jeigu katė nuolat stengiasi užimti jūsų pamėgtą krėslą arba lenda pas jus į lovą, pabandykite šiuos baldus perstatyti į kitur – gali būti, kad jie stovi netinkamoje vietoje, kitaip – geopatogeninėje zonoje.

Ne veltui senovėje pirmoji į naujuosius namus įžengdavo katė – ji tiksliai parodydavo šeimininkams, kur yra neigiamos energijos šaltinis. Ten, kur ji atsiguldavo, lovos niekada nestatydavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)