Norėdamos jaustis gerai ir pagerinti savo moteriško gyvenimo kokybę, turėtume kreipti dėmesį į tai, ką valgote, kaip mankštinamės, kontroliuojame savo emocijas, kokia yra vidinė filosofija, darbas, miegas. Norint turėti pusiausvyrą gyvenime, turime išmokti visus šiuos elementus suderinti tarpusavyje.

„Jeigu, mes, moterys, kiekvieną dieną stengsimės išsaugoti pusiausvyrą ir balansą tarp šių mums labai svarbių kasdieninių dalykų - turėsime daugiau energijos, nesirgsime ir vis dažniau pradėsime jaustis ramios. O ši ramybė mums dovanos džiaugsmą ir pasitenkinimą savo gyvenimu. Niekas, išskyrus mus pačias, nepakeis mūsų gyvenimo, privalome imtis pačios atsakomybės už savo sveikatą ir savijautą“ – patarimais dalijasi mitybos ir įpročių formavimo specialistė, asmeninė trenerė Kristina Paulauskaitė – Šlaustienė.

Pradėti galima nuo šių kelių, paprastų dalykų:

1. Šiuo metų laiku pradėti sveikiau maitintis - vienas malonumas. Gausu žalių, šviežių daržovių ir uogų. Kiekvieną dieną į savo racioną įtraukite daugiau daržovių, uogų, vaisių, sėklų ir riešutų. Stenkitės vis dažniau vartoti šviežią maistą ir kuo rečiau apdorotą (keptą, virtą). Taip pat, gerkite kuo daugiau vandens.

Moterims, kurios nori išsaugoti sveikatą, grožį ir kūno linijas rekomenduojama mėgautis labai paprastu užkandžiu: pusė obuolio arba kriaušės (šiuo metu gali būti ir pusė stiklinės uogų) ir 6 migdolų riešutai. Šis užkandis bus ne tik sotus, bet ir pakels nuotaiką.

2. Moterys nori spindėti. Norėdamos to pasiekti turite stengtis puoštis ir kurti aplink save grožį. Išorės estetika labai svarbu, bet dar svarbiau - jūsų puoselėjamas vidinis grožis. Vidinį grožį padeda susikurti teigiamos mintys, pozityvūs teiginiai, malda, meditacija, kvėpavimo pratimai, bendravimas, emocijų kontroliavimas, juokas, buvimas gamtoje.

Puoselėdamos vidinį savo grožį galėsite lengviau kurti grožį išorėje. Kai jūsų akys spindės ramybe ir vidine darna, jūs vėl galėsite džiaugtis savo moteriškumu.

3. Moterys nori būti grakščios, išsaugoti figūrą ir gerą sveikatą. Tam padaryti užtenka tik trumpos, reguliarios mankštos. Norėdamos išsaugoti grakštumą, mankštą galite papildyti šokio elementais. Ši trumpa, reguliari mankšta didina pasitikėjimą savimi ir geriną išvaizdą.

Tad kviečiame jus vasarą neapleisti sporto ir kasdien fizinei veiklai skirti bent 5 minutes.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!