Pačios populiariausios šios žiemos manikiūro tendencijos yra šios:

Laipsniškas spalvų perėjimas – laipsniški perėjimai nuo šviesesnių atspalvių prie tamsesnių jau keletą metų karaliauja daugelio merginių ir moterų širdyse. Ir tai nestebina. Juk būtent toks dizainas leidžia vienu metu suderinti kelias spalvas ir išgauti harmoningą vaizdą.

Manikiūras

Pasirinkusios šaltų atspalvių spalvas tikrai laimėsite ir visus sužavėsite.

Jei šį dizainą papildysite aksomo efektu, kuris, beje, šį sezoną taip pat yra madingas, tuomet tikrai tapsite bet kurio vakarėlio žvaigžde.

Jūsų pirštukus taip pat gali papuošti marmuras – šalto akmens faktūros imitacija, suderinta su žiemos spalvomis. Kuriant marmurinių nagų efektą, galima derinti kelias spalvas, o tai, sutikite, yra labai patogu ir palieka daug erdvės kūrybai bei saviraiškai.

Manikiūras

Blizgučiai ir kristalai papildys bet kokį spalvinį sprendimą. Jie iš karto sukurs šventinę nuotaiką ir papuoš jūsų nagus. Metalinis blizgesys pradžiugins ryškias ir drąsias madistes. Galite rinktis auksinę arba sidabrinę spalvą – jos abi išlieka populiarios, renkantis šventinį dizainą. Tačiau atminkite, kad toks manikiūras turi būti derinamas prie jūsų papuošalų metalo spalvos.

Manikiūras
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)