Modeliai dalinasi patarimais, kaip išsaugoti beveik amžiną jaunystę:

1. Dumblių kaukė veidui

Jūros dumbliai – puiki tonizuojanti priemonė odai. Jų galima įsigyti vaistinėse ar sveiko maisto parduotuvėse. Norėdami pasigaminti kaukę veidui, iš pradžių pamerkite dumblius į šiltą vandenį. Kai dumblių lakštas išbrinks, atsargiai užsidėkite jį ant veido. Ant viršaus uždėkite servetėlę, kad dumblių lakštai nenuslystų. Kad poveikis būtų maksimalus, palaikykite kaukę 15–20 min. – per jas veidas gaus užtektinai mineralų, vitaminų ir mikroelementų.

2. Nebanalus veido prausimo būdas

Šis patarimas vis populiarėja tarp gražuolių korėjiečių. Tos, kurios jį išbandė, jau pasakoja apie jį draugėms kaip apie didžiausią grožio paslaptį. Rytais korėjietės mėgsta prausti veidą aliejaus pagrindo priemonėmis, bet ne visoms tokios priemonės tinka. Riebią, probleminę odą toks prausiklis tik sudirgins. Fotomodelis Jin Jung Seon, kurios oda jautri, atrado neįprastą derinį – ji lygiomis dalimis sumaišo įprastą prausiklį su drėkinamuoju kremu. Toks mišinys ne tik puikiai išvalo poras, bet ir sudrėkina odą. Po tokio prausimo nebus sausumo pojūčio, odos netrauks.

3. Masažas karštu rankšluosčiu

Šiluma gerina kraujotaką. Odos ląstelės prisotinamos deguonies ir maistingų medžiagų. Kuo geresnė kraujotaka, tuo jauniau atrodo veidas. Masažas karštu vandeniu sumirkytu rankšluosčiu atveria poras, oda ima lengviau kvėpuoti. Pamirkykite švarų medvilninį rankšluostį į karštą vandenį, nuspauskite ir lėtai trinkite juo veidą 15 min. Po atpalaiduojamosios procedūros patepkite veidą jūsų odos tipui tinkančiu aliejumi – prisotinsite maistingų medžiagų.

Korėjietė

4. Ir veidui reikalingas poilsis

Tai svarbiausia grožio paslaptis. Korėjietiškos kaukės ant audinio pagrindo ypač veiksmingos. Laimė, šiuo metu šių užsienietiškų produktų rasite beveik kiekvienoje kosmetikos parduotuvėje. Korėjiečių fotomodeliai kasdien naudoja tokias kaukes, kad veido oda atsigautų ir kad į ją įsigertų maistingų medžiagų. Kaukę geriausia užsidėti prieš miegą, tada per naktį oda įsisavins visus mikroelementus. Korėjietės užsideda tokias kaukes prieš vestuves ar prieš darbo pokalbį, kad atrodytų maksimaliai gražiai. Išsirinkite kaukę su komponentais, kurie atitinka jūsų poreikius ir odos tipą. Kaukę patogu naudoti, ji sutraukia poras, suteikia odai skaistumo ir prisotina visas ląsteles gyvybinės energijos.

5. Kaip akimirksniu sudrėkinti odą

Kremo, toniko ar aliejus užtepkite iš karto nupraususios veidą. Vos kiek užtrukote ir jau per vėlu. Po prausimo poros išsivalo, prasiplečia, būtent tada reikia jas pamaitinti maistingomis medžiagomis, priešingu atveju tik be reikalo eikvosite kosmetiką.

Drėkinamąją priemonę užtepkite iš karto, kai nusišluostote veidą rankšluosčiu. Poros išlieka atsivėrusios maždaug 10 s po nušluostymo. Korėjietės nebijo tepti iš karto kelių priemonių – pavyzdžiui, pirma užtepa aliejaus, paskui – kremo. Kartais tarp šių priemonių patepa dar kokio serumo. Visko užtepus būtinas lengvas masažas.

6. Citrinų sultys giluminiam veido valymui

Citrinos rūgštis daro stebuklus. Ji valo odą, patena giliai į poras, išvalo iš jų purvą, prakaito daleles, negyvas ląsteles, riebalų perteklių. Jums pakaks kelių citrinos griežinėlių. Citrinos sultis išspauskite į lėkštelę, vatos diskeliu užtepkite jų ant veido. Oda su dėkingumu priims šią priemonę, bus švari, skaisti, spindinti.

7. Sojų pienas

Sojų pienas – maistingų medžiagų rinkinys. Šią neįprastą grožio priemonę siūlo ne tik modeliai, bet ir profesionalūs korėjiečių kosmetologai. Sojų pienas naudojamas įprastai veido priežiūrai ar probleminei odai gydyti. Populiariausias būdas: sudrėkinkite sojų pienu marlę ar audinį ir užsidėkite ant veido kaip kaukę. Kad oda būtų pamaitinta, atjaunėtų, palaikykite šią kaukę mažiausiai 15 min. Norint ilgalaikio poveikio, patartina užsidėti sojų pieno kaukę 2 kartus per savaitę.

8. Kaip panaikinti odos trūkumus?

Išvalyti inkštirus ir spuogelius padės jūros druska. Ji gydo uždegimus, gražina odą. Norimą poveikį pasieksite nesudėtingu receptu: 1 šaukštas jūros druskos stiklinei šilto vandens. Kai druska ištirps, sudrėkinkite vados diskelį ir patrinkite veidą. Žiūrėkite, kad sūrus vanduo nepatektų ant žaizdelių ir įbrėžimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)