Daugiau nei trečdalis (36 proc.)​1​ keliautojų atostogauja norėdami atgauti jėgas, rašoma atsiųstame pranešime spaudai, todėl pabėkite nuo rutinos ir rinkitės netradicines treniruotes.

Undinėlių treniruotės „Mermaid Fitness“ – Mičigano ežeras, JAV

Paverskite savo kojas pelekais ir nerkite į nuotykius Mičigano ežere įsikūrusiame „Mermaid Fitness“ baseine. Treniruotės metu ne tik pasijusite undinėlėmis, bet ir stiprinsite savo kūną bei lavinsite lankstumą. Pasaką primenančioje aplinkoje smagiai atliekami jogos ir pilateso pratimai – dalyviai šią treniruotę įsimena ilgam.

Juoko terapija – Mumbajus, Indija

XX a. dešimtojo dešimtmečio viduryje gydytojo Madano Kataria sugalvota netradicinė mankšta pradžioje kėlė juoką, tačiau dabar ją praktikuoja tūkstančiai žmonių Europoje, JAV ir kitose šalyse. Dalyvaukite juoko jogos užsiėmime Mumbajuje ir pamirškite visus rūpesčius. Ši netradicinė mankšta paremta juoko teikiama dvasine ir medicinine nauda. Vienas iš daugybės juoko jogos klubų Mumbajuje – „Chowpatty Beach Laughter Club“, kuriame užsiėmimai vyksta kas rytą 7 val. pietų Mumbajuje, rytiniame Chowpatty paplūdimyje.

Doga (joga su šunimis) – Oklandas, Naujoji Zelandija

Galbūt laikas vietoj jogos išbandyti dogą? Oklando gyventojai visada skyrė ypatingą dėmesį šunims – čia organizuojami šunims skirti turgūs, mados šou, siūlomi specialiai jiems paruošti sušiai, todėl nenuostabu, kad čia gimė ir idėja rengti dogos užsiėmimus. Atlikdami jogos pratimus kartu su savo augintiniu atsipalaiduosite ir jūs, ir keturkojis draugas. Doga – mankšta, kurios metu šunys atlieka tradicinius Hatha jogos pratimus. Jūsų šuo padės papildomo svorio reikalaujančiuose pratimuose – sujunkite jėgas ir puikiai praleisite laiką kartu.

Rytinis reivas – Paryžius, Prancūzija

Paįvairinkite savo tradicinę mankštą pasirinkę rytinį reivą Paryžiuje. Šio renginio metu siekiama sujungti vėlyvų vakarėlių linksmybes su treniruočių teikiama nauda. Dėmesys skiriamas kūrybiškumui ir gerai savijautai. Vietoj kokteilių gurkšnokite kokosų vandenį ir šokite visą rytą skambant jūsų mėgstamiausioms dainoms. Itin sveikų glotnučių baras, žadinantis masažas ir įkvepiančių šokėjų komanda – sunku įsivaizduoti linksmesnę dienos pradžią. Vos nubudę pasisemkite teigiamos energijos ir leiskitės apžiūrėti lankytinų Paryžiaus vietų.

1
​Booking.com užsakymu atliktoje nepriklausomoje apklausoje dalyvavo suaugusieji, keliavę per pastaruosius 12 mėn. ar planuojantys keliauti per artimiausius 12 mėn. Buvo apklausti 56 727 asmenys (po daugiau nei 2000 asmenų iš Argentinos, Australijos, Brazilijos, Čilės, Honkongo, Indijos, Indonezijos, Ispanijos, Italijos, Japonijos, JAV, Jungtinės Karalystės, Kanados, Kinijos, Kolumbijos, Malaizijos, Meksikos, Nyderlandų, Pietų Korėjos, Portugalijos, Prancūzijos, Rusijos, Singapūro, Tailando, Taivano ir Vokietijos po daugiau nei 1000 asmenų iš Danijos, Kroatijos, Naujosios Zelandijos ir Švedijos). Apklausos dalyviai pildė internetinę anketą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)