Beje, imuninė sistema ne tik apsaugo organizmą nuo kenksmingų bakterijų ir piktybinių ląstelių, bet ir padeda įvairiuose organuose ir sistemose atstatyti pažeistas ląsteles. Organizmo pasipriešinimo sumenkimas gali išprovokuoti neinfekcinių komplikacijų vystymąsi.

Organizmo imuninių jėgų palaikymas padeda mums iš esmės paveikti bet kokį susirgimą, įskaitant ir onkologinį. Puikių rezultatų pasiekti galima derinant struktūrinis vandenį, ТА-65 ir grybus: kuokštinę grifolę (lot. Grifola frondosa), valgomąjį dantenį (lot. Lentitula edodes), kininį kordisepsą (lot. Cordyseps sinensis), tikrinį blizgutį (lot. Ganoderma lucidum).

Struktūrinis vanduo – tai vanduo, kuriam suteikta informacija apie sveikas ląsteles ir organus, o tai suteikia jam unikalias gydomąsias savybes.

ТА-65 – telomerazės ląstelių aktyvatorius. Jis stiprina imuninę sistemą, gerina kraujo sudėtį, suteikia gyvybinės energijos.
Valgomasis dantenis (dar vadinamas šiitake grybu) suaktyvina imuninę apsaugą, jis gali naikinti bakterijas ir virusus, didina organizmo atsparumą patogeniniams mikrobams.

Prisiminkite, kad šios gydomosios priemonės jokiu būdu negali pakeisti tradicinio priešvėžinio gydymo. Minėtos priemonės gali tik sustiprinti chirurginio, spindulinio ar chemoterapinio gydymo veiksmingumą sergant onkologinėmis ligomis.

Kaip sustiprinti imunitetą po chemoterapijos kurso? Galima pakankamai ilgą laiką vartoti įvairias pagalbine priemones, tačiau tai daryti galima tik griežtai kontroliuojant gydytojui. Kursas nustatomas individualia tvarka po specialisto konsultacijos.

Kaip sustiprinti imunitetą po operacijos

Atstatyti jėgas po operacijos pirmiausia padės subalansuota mityba. Tam jūsų racionas turi būti sudarytas laikantis taisyklingo baltymų, riebalų ir angliavandenių santykio. Atsisakykite dietų, kurios riboja maistinę ir energetinę maisto vertę, vartokite tik šviežius ir natūralius produktus. Jeigu jūsų gydytojas nedraudžia, valgykite daugiau vaisių, daržovių ir baltyminio maisto.

Į kasdieninį racioną įtraukite daug askorbo rūgšties turinčius maisto produktus. Tai citrusiniai vaisiai, kiviai, erškėtuogės.

Jeigu fizinis krūvis jums draudžiamas, juo nepiktnaudžiaukite. Kreipkitės į gydytoją, jis jums sudarys individualų pratimų kompleksą, kuris jūsų atveju bus pritaikytas prie jūsų ligos, dėl kurios ir teko atlikti operaciją.

Jeigu kurį laiką po operacijos jus kankina silpnumas ir nuolat svyruoja kūno temperatūrą, paprasti preparatai ir priemonės imunitetui sustiprinti problemos neišspręs. Kreipkitės į gydytoją, nes gali būti, kad organizme vyksta uždegiminiai procesai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)