Mariah Carey

Nėštumo metu Mariah Carey priaugo 32 kilogramus. Nieko stebėtino, turint omenyje, kad ji nešiojo dvynius. Praėjus pusei metų po sūnaus ir dukros gimimo, Mariah pasirodė Rosi O‘Donell šou vilkėdama aptemptą mini sijoną ir pasidalino savo stulbinamo sulieknėjimo paslaptimis. Dvylika kilogramų patys dingo po gimdymo, o štai likę dvidešimt niekaip nenorėjo pasitraukti.

Nusiminusi Mariah kreipėsi į žymią Holivudo dietologę Jenny Craig, ir toji sukūrė jai specialią dietą, kurios pagrindas - griežta suvartojamų kalorijų kontrolė. 1500 kcal - būtent tiek, Jenny manymu, buvo optimalu jaunai mamai. Dainininkė maitinosi lengvomis sriubomis, šviežiais vaisiais ir daržovėmis. O štai aktyvų sportą, nerekomenduojamą po Cezario pjūvio, pakeitė ilgi pasivaikščiojimai pėsčiomis ir vandens aerobika.

Pasiekusi norimą rezultatą, dėkinga Mariah tapo oficialia Jenny Craig atstove ir visur reklamavo jos paslaugas. Beje, norint išsaugoti linijas, dainininkei rekomenduojama ir toliau laikytis 1500 kcal dietos ir kasdien skirti sportui 45 minutes.

Milla Jovovic

Iš prigimties liekna manekenė ir aktorė Milla Jovovic nėštumo metu virto spurga: ji priaugo daugiau nei 30 kg. Po dukrelės gimimo Milla nusprendė tvirtai suimti save į rankas ir kreipėsi į žymų dietologą bei trenerį Harvey Pasternaką („Penkių veiksnių“ sistema).

Pagal šią sistemą, per dieną maitinamasi penkis kartus - trys pagrindiniai maitinimaisi ir du užkandžiai. Šios mažai kalorijų turinčios dietos pagrindą sudaro vištiena, žuvis, daržovės ir vaisiai. Be maisto apribojimų, Milla po dvi su puse valandos kasdien praleisdavo sporto salėje. Rezultatų laukti ilgai neteko - jau po penkių mėnesių apie nereikalingus kilogramus liko tik prisiminimai.

Jessica Simpson

Jessica Simpson visą gyvenimą kovojo su nereikalingu svoriu. Vos dainininkė kiek atsipalaiduodavo, kaip tuoj pat pasirodydavo nereikalingų centimetrų ant klubų ir talijos. Nėštumo metu Jessica nusprendė pamiršti apie kalorijų skaičiavimą ir priaugo trisdešimt penkis kilogramus. Jų atsikratyti pasirodė ne taip paprasta. Po dukros gimimo praėjo jau penki mėnesiai, o Jessica dar vis toli ne tik nuo idealo, bet ir nuo buvusios figūros.

Tačiau, kaip tvirtina pati dainininkė, viskas vyksta pagal planą. O kaip gi, juk reikalą į rankas perėmė profesionalai: dar nėščia Jessica sudarė kontraktą su „Weight Watchers“ bendrove ir už keturių milijonų honorarą pažadėjo mesti svorį jų kontroliuojama.

Rugsėjį pagaliau pasirodė ir rezultatai, ir dainininkė tikina, kad visa tai - 45 minučių trukmės užsiėmimų su asmeniniu treneriu keturis kartus per savaitę ir ilgų pasivaikščiojimų dėka. Per dieną ji nueina ne mažiau kaip keturiolika tūkstančių žingsnių.

Kate Hudson

Kate Hudson du kartus tapo mama ir du kartus perėjo tą pačią kankinamą svorio metimo procedūrą. Norėdama atsikratyti per antrą gimdymą priaugtų trisdešimties su trupučiu kilogramų, Kate visiškai išsekino save treniruotėmis.

Aktorė pasakojo, kad tris kartus per savaitę praleisdavo po šešias valandas sporto salėje. Valandą ji skyrė kardiotreniruotėms, valandą - jėgos pratimams, dar užsiimdavo joga arba pilatesu, o likusį laiką bėgiojo, važinėjo dviračiu ir šoko. Maisto aktorė neribojo: per šešias valandas išnykdavo visos kalorijos.

Jennifer Lopez

Žavioji amžinai jauna J Lo, laukdamasi savo dvynių, priaugo 22 kilogramus. Numesti juos padėjo mažai kaloringa dieta: dainininkė suvartodavo po 1200-1400 kcal per dieną. Jos racioną sudarė žalios daržovės, vištiena, pieno produktai ir vaisiai.

Aktorė laikinai atsisakė druskos, cukraus ir raudonos mėsos, gėrė daug vandens. Neapsiėjo ir be treniruočių: šešis kartus per savaitę ji užsiimdavo triatlonu, prižiūrima asmeninio trenerio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)