Pirmąją vietą ir MONOI aliejų laimėjo 53 kg atsikračiusi Rita, papasakojusi savo lieknėjimo istoriją. ją galite perskaityti, paspaudę šią nuorodą.

Antrąją  vietą, natūralius lūžų dažus laimėjo 14 kg numetusi Diana L., jos istoriją galite rasti paspaudę šią nuorodą.

Trečiąją vietą, mišinį pirčiai ir rankų darbo muilą laimėjo 12 kg atsikračiusi Margarita, jos lieknėjimo istoriją galite perskaityti paspaudę šią nuorodą.

Nugalėtojas prašome susisiekti su mumis gyvenimas@delfi.lt, nurodant savo kontaktus.

Kvapų namų“ įsteigti prizai:

1. MONOI - šimtametes tradicijas turintis kvapusis aliejus, skirtas veido, viso kūno odai, plaukų kaukėms, taip pat naudojamas kaip įdegio aliejus, pasižymintis raminančiu, drėkinamu poveikiu ir sukuriantis apsauginę plėvelę ant odos arba plaukų.

2. Natūralūs, rankomis pagaminti lūpų dažai – harmoningai subalansuoti, ne tik puošia, bet ir maloniai gaivina, saugo puoselėja lūpas. Formulėje naudojami kokybiški aliejai, bičių vaškas ir vaistingieji žolių ekstraktai jiems suteikia lūpų balzamų – gyduolių savybes.

3. Rinkinys – pasirinktas mišinys pirčiai + natūralus rankų darbo muilas

Mišiniai pirčiai – terapiniai, o ne „dekoratyviniai“ ar stereotipiniai pirčių mišiniai. Jie pagaminti su retais eteriniais aliejais, itin vertingais dėl jų specifinio teigiamo poveikio kvėpavimo takams, odai, inkstams, prakaito liaukoms, kūno temperatūrinės savireguliacijos mechanizmui bei bendrai organizmo savijautai.

Toksinus valantis mišinys, Tonizuojantis mišinys, Kvėpavimą gerinantis mišinys, Prakaitavimą skatinantis mišinys.

Natūralūs, rankų darbo muilai – iš ekologiškų medžiagų pagaminti muilai kūnui ir rankoms prausti, plaukams trinkti: Africana, Šaltalankių, Rosea, Avena, Terra, Levandina.

Dėkojame visiems dalyvavusiems konkurse, ir kviečiame dalyvauti kituose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)